Κακοκαιρίας και προβλημάτων συνέχεια στη Ζάκυνθο, η οποία θρηνεί από χθες και τον χαμό ενός 33χρονου άνδρα.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, λόγω της βροχής που συνεχίζει να πέφτει στο νησί, υπάρχει πτώση βράχων στην περιοχή Κρυονέρι και συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή στους κατοίκους.

Αναλυτικότερα, στην περιοχή του Κρυονερίου, υπήρξε κατολίσθηση και πτώση βράχων που έκλεισαν το δρόμο ενώ ακόμα κατολίσθηση υπήρξε και στην περιοχή του Δημοτικού σταδίου Ζακύνθου όπου πέτρες και χώματα έφυγαν από λόφο της περιοχής και κατέληξαν στο δρόμο.

Επίσης, «φούσκωσε» και πάλι χείμαρρος και διεκόπη η κυκλοφορία στην γέφυρα «Ξιφίτα» στο δρόμο των Αμπελοκήπων.

Στο σημείο από χθες το βράδυ βρίσκεται η τροχαία αλλά και συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, που προσπαθούσαν να καθαρίσουν τον χείμαρρο.

Εξάλλου, σήμερα στο νησί τα σχολεία είναι κλειστά, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή και των προβλημάτων που δημιούργησαν οι ισχυρές βροχοπτώσεις σε εγκαταστάσεις και στο οδικό δίκτυο, ενώ χωρίς σχολικά δρομολόγια λειτουργεί και το ΚΤΕΛ Ζακύνθου.

Θρηνεί για τον 33χρονο το νησί

Στη Ζάκυνθο ένας 33χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός όταν το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από ορμητικά νερά λόγω της ισχυρής βροχότωσης στο νησί. 

Ο νεαρός άνδρας είχε να δώσει σημεία ζωής από τις 11 το βράδυ και εντοπίστηκε 3 χλμ μακριά από το αυτοκίνητό του το οποίο βρέθηκε σε βαθύ πλημμυρισμένο χαντάκι στην περιοχή του Βανάτου. 

 

Πηγή βίντεο και φωτό: imerazante.gr