Η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος χθες από τη Βουλή των Ελλήνων και οι ταραχές που ακολούθησαν στο κέντρο της Αθήνας είναι από τα βασικά θέματα στην ειδησεογραφία των σημερινών εφημερίδων στην Κύπρο. Η «ΑΛΗΘΕΙΑ» παρουσιάζει τις χθεσινές εξελίξεις, γράφοντας «Ψηφίστηκε το μεσοπρόθεσμο- Ανακούφιση στην Ευρώπη- Βία και καταστροφή στην Αθήνα».

O «ΠΟΛΙΤΗΣ» στεγάζει τη σχετική ειδησεογραφία κάτω από τον τίτλο «Οριακό ναι, μετά…δακρύων».

«Η Σημερινή», με τίτλο«Προκαλεί ασφυξία το μεσοπρόθεσμο» αναφέρεται στην ψήφιση του προγράμματος χθες από την Ελληνική Βουλή και στις συμπλοκές και τις οδομαχίες στο κέντρο της Αθήνας.

«Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» έχει τίτλο«Πέρασε το μεσοπρόθεσμο εν μέσω κατακραυγής» και γράφει ότι το μεσοπρόθεσμο υπερψηφίστηκε στην ελληνική Βουλή, αλλά καταψηφίστηκε στους δρόμους.

Η «Χαραυγή», υπό τον τίτλο «Σε βαρύ κλίμα το ναι» αναφέρεται στην ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος στην Ελλάδα και τις κινητοποιήσεις και συγκρούσεις στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας.

Η αγγλόφωνη εφημερίδα «Cyprus Mail», υπό τον τίτλο «Συμπλοκές της ελληνικής αστυνομίας με διαδηλωτές» αναφέρεται στις χθεσινές οδομαχίες και συγκρούσεις στην Αθήνα, που ακολούθησαν την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος από την Βουλή.