Άνανδρη, χαρακτήρισε την επίθεση διαδηλωτών σε γραφεία βουλευτών στα Χανιά, αλλά και στο δικό του ο βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Το γραφείο του υπέστη σοβαρές ζημιές, καθώς οι εισβολείς αφού έσπασαν την κεντρική του εισόδου κατέστρεψαν γραφεία, τηλεοράσεις έπιπλα ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ντουλάπες έσπασαν τζάμια, ενώ διέλυσαν μέχρι και τα είδη υγιεινής στην τουαλέτα.

« Η ανανδρία και η βαρβαρότητα είναι δυο ιδιότητες που όταν συμπέσουν και συντρέχουν σε ένα πρόσωπο, δημιουργείται ένα κράμα ένα μείγμα εκρηκτικό, που το κάνουν ιδιαίτερα επικίνδυνο.

Γιατί ο άνανδρος σε καθημερινά ερεθίσματα της ζωής, λόγω του ότι είναι "κότα" δεν αντιδρά.

Και έτσι συσσωρεύετε μέσα του η οργή και όταν βρίσκει ευκαιρία ξυπνά το άλλο ένστικτο, η βαρβαρότητα και κάνει αυτά τα οποία βλέπετε εδώ μέσα, που δεν είναι απλά καταστροφή, είναι βανδαλισμός», ανέφερε ο κ. Μαρκογιαννάκης.

«Πιστεύω απόλυτα ότι όλο αυτό το αληταριό, δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να μας πτοήσει να μας κάνει να υποκύψουμε. Και εκείνο το οποίο θέλω να πω, από εδώ από τα Χανιά, είναι πως θα πρέπει η δημοκρατία να τους τρομοκρατήσει όλους αυτούς τους νταήδες και ψευτοτρομοκράτες», τόνισε.

Σημαντικές υλικές ζημιές προκάλεσαν οι εισβολείς και στο γραφείο της βουλευτού Ευαγγελίας Κουρουπάκη, ενώ η επέμβαση της αστυνομίας πρόλαβε τα ίδια και στα γραφεία των κ.κ. Δαμιανάκη και Βαλυράκη τα οποία επίσης « πολιορκήθηκαν» από διαδηλωτές.