current views are: 13

1 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση07:37

Μία νεκρή και πέντε τραυματίες από την έκρηξη σε καφετέρια στην πλατεία Βικτωρίας (Βίντεο και φωτό)

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί σε καφετέρια στην πλατεία Βικτωρίας αφήνοντας πίσω της μεχρι στιγμής μία 42χρονη γυναίκα νεκρή και πέντε ακόμη άτομα τραυματίες.

Δημοσίευση 07:37’

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί σε καφετέρια στην πλατεία Βικτωρίας αφήνοντας πίσω της μεχρι στιγμής μία 42χρονη γυναίκα νεκρή και πέντε ακόμη άτομα τραυματίες.

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί σε καφετέρια στην πλατεία Βικτωρίας στη συμβολή των οδών Χέυδεν και 3ης Σεπτεμβρίου 87 αφήνοντας πίσω της μεχρι στιγμής μία 42χρονη γυναίκα νεκρή και πέντε ακόμη άτομα τραυματίες. 

Τέσσερις τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς” ενώ μια ακόμα γυναίκα μεταφέρφθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή αγνοούνταν από τα πρώτα λεπτά της έκρηξης. Έπειτα από έρευνες που πραγματοποίησαν οι αρχές εντοπίστηκε νεκρή στο υπόγειο του καταστήματος.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 09.25 το πρωί από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτίας. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες το εν λόγω κατάστημα δεν είχε παροχή φυσικού αερίου

Στο σημείο έσπευσαν 20 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 8 οχήματα και ασθενοφόρα.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί ενώ έχουν προκληθεί ζημιές σε παρακείμενα μαγαζιά και σπίτια, καθώς και σε σταθμευμένα ΙΧ και μοτοσυκλέτες.

Πυροσβεστική: «Διερευνώνται τα αίτια»

«Διερευνώνται τα αίτια της έκρηξης», δήλωσε μπροστά στις κάμερες ο περιφερειακός διοικητής της πυροσβεστικής κ. Γιόβας Κωνσταντίνος. 

Η μεταφορά της νεκρής γυναίκας

Συγκλονίζουν τα πλάνα από τη στιγμή που η άτυχη γυναίκα μεταφέρεται νεκρή, από το κατάστημα, σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής και αστυνομίας,σήκωσαν λευκά σεντόνια, όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, ώστε να μην βγουν στη δημοσιότητα σκληρές εικόνες. 

Υπουργείο Υγείας: Απανθρακωμένη βρέθηκε η νεκρή – Κανένας κίνδυνος για τους τραυματίες

Την πληροφορία ότι η νεκρή από την σημερινή έκρηξη στα Everest βρέθηκε απανθρακωμένη και ότι οι πέντε συνολικά τραυματίες δεν διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο έδωσε λίγες ώρες μετά το συμβάν το υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του υπουργείο, ”η νεκρή είναι 42 ετών και βρέθηκε απανθρακωμένη στο υπόγειο του καταστήματος”, προσθέτοντας ότι έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γ.Γ. Γεννηματά για να διαπιστωθεί ο θάνατός της. 

Την ίδια στιγμή, οι πέντε τραυματίες είναι γενικά καλά στην υγεία τους, έχοντας μόνο ελαφρές κακώσεις και θλαστικά τραύματα. Οι τέσσερις νοσηλεύονται στο ”ΓΓ Γεννηματάς” , ενώ η πέμπτη στο 401, καθώς είναι δικαιούχος περίθαλψης στο εν λόγω νοσοκομείο, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ή ότι είναι ένστολη ή συγγενής ένστολου.

 


σχετικα αρθρα