current views are: 5

8 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση08:19

Κατέπλευσε στον Πειραιά πλοίο με αγροτικά προϊόντα – Συνεδριάζει η ΠΝΟ

Λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα έφθασε στο λιμάνι του Πειραιά το πλοίο «Festos Palace» με 95 φορτηγά με αγροτικά προϊόντα. 

Δημοσίευση 08:19’

Λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα έφθασε στο λιμάνι του Πειραιά το πλοίο «Festos Palace» με 95 φορτηγά με αγροτικά προϊόντα. 

Λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα έφθασε στο λιμάνι του Πειραιά το πλοίο «Festos Palace» με 95 φορτηγά με αγροτικά προϊόντα. Το πλοίο ξεκίνησε από το Ηράκλειο της Κρήτης στις έξι το απόγευμα και έφθασε στο λιμάνι του Πειραιά χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα από τους απεργούς της ΠΝΟ.

Δεν πρόκειται για πλοίο ασφαλείας, καθώς για να δρομολογηθεί ένα τέτοιο πλοίο πρέπει πρώτα να συγκληθεί το συμβούλιο ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, κάτι το οποίο δεν συνέβη ποτέ.

Και ενώ η απεργία της ΠΝΟ συνεχίζεται, η διοίκησή της σε χθεσινή της ανακοίνωση, αναφέρθηκε σε «ψευδείς» πληροφορίες που έκαναν λόγο για συνάντηση εκπροσώπων της με τον υπουργό και ότι συμφωνήθηκε από κοινού η δρομολόγηση πλοίου για την μεταφορά αγροτικών προϊόντων από την Κρήτη.

«Η διοίκηση της ΠΝΟ με τον πλέον σαφή και κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει ως παντελώς ανυπόστατες και ψευδείς αυτές τις πληροφορίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και επισημαίνει για πολλοστή φορά ότι είναι κατηγορηματικά αντίθετη στη λειτουργία του απεργοσπαστικού μηχανισμού για το “πλοίο ασφαλείας”», καταλήγει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο το πρωί στις έξι ολοκληρώνεται η απεργιακή κινητοποίηση της ΠΝΟ, η οποία συμπληρώνει σήμερα μία εβδομάδα 48ωρων κινητοποιήσεων, ενώ αναμένεται μέσα στη μέρα να συνεδριάσει εκ νέου η εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας για να αποφασίσει τη συνέχιση ή όχι της απεργίας.


σχετικα αρθρα