current views are: 13

8 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση10:43

Η μεγαλύτερη πουτίγκα στον κόσμο παρασκευάζεται στην Καρδίτσα (Βίντεο και φωτό)

Η μεγαλύτερη πουτίγκα στον κόσμο παράγεται από το πρωί της Πέμπτης στην Καρδίτσα.

Δημοσίευση 10:43’

Η μεγαλύτερη πουτίγκα στον κόσμο παράγεται από το πρωί της Πέμπτης στην Καρδίτσα.

Η μεγαλύτερη πουτίγκα στον κόσμο παράγεται από το πρωί της Πέμπτης στην Καρδίτσα.

Σύμφωνα με το karditsalive.net, από πολύ νωρίς το πρωί 30 και πλέον Καρδιτσιώτες Ζαχαροπλάστες και αφού προηγήθηκε μεγάλη προετοιμασία για να τοποθετηθούν λαμαρίνες και τραπέζια, εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου το εξαιρετικό αυτό γλυκό να είναι έτοιμο το μεσημέρι και να διανεμηθεί σε 5.000 συμπολίτες και επισκέπτες.

Η όλη διαδικασία λαμβάνει χώρα στο άλσος Παυσιλύπου και συγκεκριμένα στον κεντρικό διάδρομο, ανάμεσα από τα σπιτάκια της Παυσιλυπούπολης και εντάσσεται στις εορταστικές εκδηλώσεις  που διοργανώνουν φορείς της πόλης αλλά και για να γιορταστούν τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου.

Ο πρόεδρος των ζαχαροπλαστών της Καρδίτσας κ. Κουφόπουλος τόνισε ότι η διαδικασία ξεκίνησε και προχωράει κανονικά και κάλεσε όλο τον κόσμο να έρθει στο Παυσίλυπο να διασκεδάσει και να δοκιμάσει το γλυκό.

Στον χώρο βρέθηκαν και πάρα πολλά παιδιά σχολείων που παρακολουθούσαν το εγχείρημα, ενώ επισκέπτονταν και τα θεματικά σπιτάκια ενώ το ενδιαφέρον τους τράβηξαν τόσο ο Γλυκούλης με την νεράϊδα Θεόνη, όσο και ο Αη Βασίλης.

Παρούσα και η μπάντα του μουσικού σχολείου που έπαιξε Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες, ενώ και τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας έκαναν ζωντανές συνδέσεις.

Πηγή βίντεο και φωτό: karditsalive.net


σχετικα αρθρα