Στη βόρεια Ελλάδα προβλέπονται για σήμερα, Παρασκευή, τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανώς ισχυρές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Άνοδος της θερμοκρασίας στις υπόλοιπες περιοχές. Αναλυτικά:

Μακεδονία, Θράκη: τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που πιθανώς να είναι ισχυρές κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Βελτίωση το απόγευμα από τα δυτικά. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 29 βαθμούς Κελσιου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος: στο βόρειο Ιόνιο και την Ηπειρο νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανώς ισχυρές. Στα υπόλοιπα λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα για μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της δυτικής Στερεας το μεσημέρι και το απόγευμα. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: αρχικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλία και στην στέρεα κυρίως στην κεντρική. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: γενικά αίθριος. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στην Κρήτη δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα βόρεια τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα για πρόσκαιρη καταιγίδα. Άνεμοι: στα βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ βόρειοι. Στα νότια δυτικών διευθύνσεων 4 με 5 μποφόρ Θερμοκρασία: από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανή βροχή η καταιγίδα μικρής διάρκειας στα δυτικά και βόρεια. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.