current views are: 5

10 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση10:18

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας – Αυτοκτόνησε αλλοδαπός, τραυματίστηκε αστυνομικός

Ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα σε αστυνομικούς και έναν αλλοδαπό σημειώθηκε το πρωί στην πλατεία Θεάτρου. Αυτοκτόνησε ο αλλοδαπός.

Δημοσίευση 10:18’

Ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα σε αστυνομικούς και έναν αλλοδαπό σημειώθηκε το πρωί στην πλατεία Θεάτρου. Αυτοκτόνησε ο αλλοδαπός.

Ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα σε αστυνομικούς και έναν Αλγερινό σημειώθηκε το πρωί στο κέντρο της Αθήνας. Λίγο μετά το περιστατικό, ο αλλοδαπός αυτοκτόνησε, ενώ από τα πυρά τραυματίστηκε στο χέρι ένας αστυνομικός.

Όλα άρχισαν στις 11:30, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταματούν για τυχαίο έλεγχο τον Αλγερινό μέσα στη Βαρβάκειο αγορά, ο οποίος κινούταν ύποπτα. 

Ο αλλοδαπός αρχίζει να τρέχει και κατεβαίνοντας προς την πλατεία Θεάτρου αρίζει να πυροβολεί προς το μέρος των αστυνομικών, οι οποίοι ανταποδίδουν τα πυρά.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίζεται στο δεξί χέρι ένας αστυνομικός, ενώ ο Αλγερινός κατευθύνεται σε ένα κτίριο στην πλατεία Θεάτρου και βάζει τέλος στη ζωή του με το όπλο του.

Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι έχουν αποκλείσει την περιοχή, ενώ ο αστυνομικός που φέρει συντριπτικό κάταγμα στον δεξιό βραχίονα και διαμπερές τραύμα υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.


σχετικα αρθρα