current views are: 4

20 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση11:46

Έρευνα της Αντιτρομοκρατικής για δηλητηρίαση προϊόντων μεγάλων εταιριών

Σειρά προϊόντων μεγάλων εταιριών υποστηρίζουν πως δηλητηρίασαν αντιεξουσιαστές με ανάρτησή τους σε γνωστό ιστότοπο.

Δημοσίευση 11:46’

Σειρά προϊόντων μεγάλων εταιριών υποστηρίζουν πως δηλητηρίασαν αντιεξουσιαστές με ανάρτησή τους σε γνωστό ιστότοπο.

Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας πέρασε υπόθεση δηλητηρίασης προϊόντων από αντιεξουσιαστές. 

Με ανάρτησή τους σε γνωστό ιστότοπο αντιεξουσιαστές ισχυρίζονται ότι δηλητηρίασαν σειρά προϊόντων μεγάλων εταιριών. 

Όπως σημειώνουν, έχοντας μάλιστα αναρτήσει και σχετικό φωτογραφικό υλικό, το έκαναν  «Για ένα διάστημα, το οποίο δε θα αποκαλύψουμε καθώς δε θέλουμε να αποσυρθούν μερικώς οι παρτίδες που κυκλοφορούν, απαλλοτριώσαμε από γνωστές αλυσίδες super market σε όλη την Αττική τα προϊόντα αυτά».

Οι αντιεξουσιαστές αναφέρουν πως αφαίρεσαν δεκάδες προϊόντα από ράφια σούπερ μάρκετ και παραθέτουν τον τρόπο που έβαλαν στις συσκευασίες ποσότητα χλωρίου και υδροχλωρικού οξέος.

«Τα δηλητηριασμένα προϊόντα θα επανατοποθετηθούν στα ράφια μεγάλων αλυσίδων super market σε όλη την Αττική. Να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να αποτραπεί κάπως η διαδικασία επανατοποθέτησης, καθώς όπως τα απαλλοτριώσαμε έτσι και θα τα βάλουμε πίσω (μακριά από κάθα είδους ”ματια”, ηλεκτρονικά και μη). Η επανατοποθέτηση των προϊόντων θα ξεκινήσει 3 μέρες ακριβώς μετά την αποστολή του συγκεκριμένου μηνύματος (δηλαδή θα ξεκινήσει από τις 22/12/2016) και θα διαρκέσει ακριβώς 2 εβδομάδες (μέχρι τις 5/1/2017)» αναφέρουν και προσθέτουν:

Επιχειρησιακή στοχοθεσία της συγκεκριμένης δράσης είναι το σαμποτάζ των παραπάνω εταιρειών μέσω της πλήρους απόσυρσης των προϊόντων τους για τις 2 αυτές εβδομάδες, καθιστώντας σαφές πως δεν αποσκοπούμε να προκαλέσουμε οποιαδήποτε ζημια σε καταναλωτές. Χτυπώντας το μαρκετιστικο προφίλ των συγκεκριμένων μεγαλοεταιρειών, επιδιώκουμε να τους προκαλέσουμε οικονομικό πλήγμα, καθώς, αν θέλουν να είναι ”ασφαλείς” οι πελάτες τους, θα πρέπει να αποσύρουν όλες τις παρτίδες των προϊόντων που θα είναι στα ράφια για όλο το διάστημα κατά το οποιο θα διαρκέσει η δράση».


σχετικα αρθρα