current views are: 7

20 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση08:30

Επιθέσεις κατά τρόλεϊ – Τρόμος στην καρδιά της Αθήνας (Βίντεο και φωτό)

Προβληματισμό και ανησυχία προκαλεί το νέο κρούσμα εμπρησμού κατά 3 τρόλεϊ απο αντιεξουσιαστές το βράδυ της Δευτέρας στην οδό Πατησίων.

Δημοσίευση 08:30’

Προβληματισμό και ανησυχία προκαλεί το νέο κρούσμα εμπρησμού κατά 3 τρόλεϊ απο αντιεξουσιαστές το βράδυ της Δευτέρας στην οδό Πατησίων.

Προβληματισμό και ανησυχία προκαλεί το νέο κρούσμα εμπρησμού κατά 3 τρόλεϊ απο αντιεξουσιαστές το βράδυ της Δευτέρας στην οδό Πατησίων. Ομάδα δέκα κουκουλοφόρων αποβίβασαν πολίτες και οδηγούς από τα οχήματα και στη συνέχεια τα πυρπόλησαν με βόμβες μολότοφ. Όλα αυτά συμβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας με τους πολίτες να φοβούνται πλέον να προσεγγίσουν τα όρια του…Εξαρχιστάν.

Από την επίθεση καταστράφηκαν ολοσχερώς τα δυο τρόλεϊ, ενώ μεγάλες φθορές υπέστη το τρίτο. Η αστυνομία προχώρησε σε δέκα προσαγωγές υπόπτων οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς σε βάρος τους δεν προέκυψε κάτι επιβαρυντικό. 

 

Η επίθεση αυτή, όπως και άλλες παρόμοιες κατά το παρελθόν, έρχονται ως συνέχεια της ανοχής της πολιτείας σε φαινόμενα βίας και καταστροφών από τους γνωστούς μπαχαλάκηδες. Η ανοχή που επιδεικνύει  άλλωστε ο αρμόδιο υπουργείο και οι εντολές σε αστυνομικούς για παρατήρηση και καταγραφή των γεγονότων με όσο το δυνατόν μικρότερη εμπλοκή είναι πρωτοφανής.

Το περιστατικό έρχεται ως συνέχεια των δεκάδων επιθέσεων κατά αστυνομικών με μολότοφ και τις φθορές σε δημόσια και ιδιωτική περιουσία.

 


σχετικα αρθρα