Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για σήμερα, Σάββατο. Το απόγευμα πιθανότητα όμβρων σε ορεινές περιοχές της βόρειας κυρίως χωρας. Άνεμοι μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Αναλυτικά:

Μακεδονία, Θράκη: τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και είναι πιθανόν σε ορεινές περιοχές να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και σταδιακά νότιοι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 31 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος: γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε σε ορεινές περιοχές της ηπείρου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 τοπικά 4 μποφόρ και από το βραδυ στο Ιόνιο νοτιοδυτικοί με την ιδια ένταση. Θερμοκρασία: από 16 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε σε ορεινές περιοχές της Θεσσαλίας και της κεντρικής στερεάς είναι πιθανόν να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι 3 με 4 και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: αίθριος. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα στα νοτια τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 29 βαθμούς κελσίου.

 Αττική: γενικά αίθριος. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία από το μεσημέρι νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη: γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και βαθμιαία από το μεσημέρι νότιοι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 30 βαθμούς κελσίου.