current views are: 10

25 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση20:40

Το χριστουγεννιάτικο μπαρμπούτι έφερε … συλλήψεις

Τήρησαν το έθιμο αλλά το παιχνίδι ήταν … παράνομο.

Δημοσίευση 20:40’

Τήρησαν το έθιμο αλλά το παιχνίδι ήταν … παράνομο.

Τήρησαν το έθιμο αλλά το παιχνίδι ήταν … παράνομο. Έτσι, από το ρεβεγιόν στην πράσινη τσόχα, κατέληξαν στα κρατητήρια. Ο λόγος για έξι συνολικά θαμώνες καφενείου και τον υπεύθυνο υπάλληλο, οι οποίοι συνελήφθησαν για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Πιο συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, συνολικά 6 άτομα, ηλικίας από 21 έως και 66 ετών συμμετείχαν σε παιχνίδι με ζάρια που είχε στηθεί σε καφενείο της περιοχής.

Όπως μεταδίδει το cretapost.gr, αστυνομικοί του ΤΑΕ Μεσαράς και του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών πραγματοποίησαν έφοδο στο καφενείο, ιδιοκτησίας ενός 50χρονου, ο οποίος όμως τη στιγμή του ελέγχου απουσίαζε.

Οι αστυνομικοί με την έρευνα που ακολούθησε, βρήκαν και κατέσχεσαν ένα ζευγάρι ζάρια, καθώς και το ποσό των 1905 ευρώ που θεωρήθηκε ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού.

Μαζί με τους 6 πελάτες του καφενείου συνελήφθη και ο 51χρονος υπάλληλος, ως υπεύθυνος της λειτουργίας της επιχείρησης της στιγμή του ελέγχου και επειδή είχε επιτρέψει στους συλληφθέντες να επιδίδονται στο παράνομο παιχνίδι.


σχετικα αρθρα