Κριός

Δεν είναι απαραίτητο να εμπλέκεσαι συναισθηματικά με τη δουλειά. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Καρκίνο δείχνει ότι πολλά πράγματα στα επαγγελματικά τα παίρνεις πολύ προσωπικά, ενώ μάλλον θα έπρεπε να διατηρείς τις αποστάσεις σου και όταν κλείνεις την πόρτα του γραφείου να τα σβήνεις όλα.

Ταύρος

Πιθανότατα σκέφτεσαι με συναισθηματικό τρόπο κάποια θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου, και αυτό ίσως σε οδηγεί στο να αμφισβητείς τον εαυτό σου. Εντάξει, διάφορα σχετικά με τη δουλειά μπορεί να σε μπερδεύουν, αλλά τα επαγγελματικά δεν προσδιορίζουν ούτε την ταυτότητά σου, ούτε την αξία σου.

Δίδυμοι

Το πρόβλημα με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο είναι περισσότερο συναισθηματικό. Το άγχος σου για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου, σε παραλύει και αυτό είναι κάτι που πρέπει να καταλάβεις και να αποφύγεις. Η σύγχυση που πιθανότατα νιώθεις με ένα επαγγελματικό ζήτημα σύντομα θα τελειώσει.

Καρκίνος

Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σου και σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, ίσως αυτό σου προκαλεί κάποιους ανεξήγητους και αβάσιμους φόβους. Η αυτοαμφισβήτηση στην παρούσα φάση μόνο φρένο μπορεί να βάλει στους στόχους σου για αυτό μην βασίζεις τις επιλογές σου σε αυτήν.

Λέων

Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σου και σχηματίζει μια περίεργη όψη με τον Ποσειδώνα. Μάλλον η επικοινωνία σήμερα είναι μπερδεμένη και μπορεί κατά διαστήματα να γίνεται χαοτική. Δεν χρειάζεται να το προσπαθείς πολύ, ούτε να αναλύεις στο έπακρο αυτά που συμβαίνουν.

Παρθένος

Υπάρχει κάποια ασυνεννοησία σε μια σχέση ή συνεργασία. Ο Ερμής σε όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα δείχνει ότι η επικοινωνία είναι μπερδεμένη. Άκου και τις ανάγκες σου και τις ανάγκες του άλλου.

Ζυγός

Μπορεί οι δυσκολίες που έχεις ψυχολογικά να έχουν να κάνουν με κάποιο επαγγελματικό ζήτημα. Καλό θα ήταν να μην συνδέεις τα πάντα με τη δουλειά. Θα ήταν υπεργενίκευση να βγάζεις γενικά συμπεράσματα για τον εαυτό σου από την απόδοσή σου, π.χ.

Σκορπιός

Μπορεί τα πράγματα στη δουλειά να είναι και ευχάριστα και δύσκολα αυτές τις μέρες. Κάνε λίγη υπομονή, τα μηνύματα που παίρνεις πιθανότατα είναι αντικρουόμενα, αλλά το τοπίο θα ξεκαθαρίσει σύντομα και η τελική έκβαση θα είναι θετική.

Τοξότης

Η κατάσταση είναι ενδεχομένως ρευστή στα οικονομικά σου, καλό θα ήταν να κάνεις λίγη υπομονή πριν από οποιοδήποτε «παράτολμο» εγχείρημα. Όλα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα, αλλά το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο δείχνει ότι η κρίση σου μπορεί να μην είναι πολύ ρεαλιστική.

Αιγόκερως

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον κυβερνήτη σου Κρόνο δείχνει πιθανότατα δυσκολία σε ένα επαγγελματικό ζήτημα ή μία συνεργασία. Είναι πιθανό η κατάσταση να μπερδεύεται επειδή υπάρχει κάποιος προσωπικός σου φόβος στη μέση. Αλλά δεν θα κρατήσει πολύ αυτό.

Υδροχόος

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Κρόνο δείχνει ότι πρέπει να προσέξεις τους οικονομικούς όρους σε μια συνεργασία. Γενικά, όταν τα χρήματα μπαίνουν σε μια σχέση, τα πράγματα γίνονται λίγο περίεργα.

Ιχθύες

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο ίσως σε κάνει να μην νιώθεις πολύ σίγουρος για τον εαυτό σου σε σχέση με κάποιο επαγγελματικό θέμα. Αυτό που συμβαίνει πιθανότατα είναι ότι μερικές φορές τα επαγγελματικά τα βλέπεις με αισθηματικό τρόπο, όταν θα έπρεπε απλώς να μπει η λογική και ο ρεαλισμός μπροστά.
Πηγή: LIFO