current views are: 6

30 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση16:44

Αποκαλύψεις Σώρρα για τον ύποπτο του στυγερού εγκλήματος στη Λαμία

Το δικό του σχόλιο αναφορικά με την εμπλοκή του του 40χρονου άντρα που ανήκει στον πολιτικό φορέα ”Ελλήνων Συνέλευσις” του Αρτέμη Σώρρα, έκανε ο πρόεδρος του φορέα.

Δημοσίευση 16:44’

Το δικό του σχόλιο αναφορικά με την εμπλοκή του του 40χρονου άντρα που ανήκει στον πολιτικό φορέα ”Ελλήνων Συνέλευσις” του Αρτέμη Σώρρα, έκανε ο πρόεδρος του φορέα.

Το δικό του σχόλιο αναφορικά με την εμπλοκή του του 40χρονου άντρα που ανήκει στον πολιτικό φορέα ”Ελλήνων Συνέλευσις” του Αρτέμη Σώρρα, έκανε ο πρόεδρος του φορέα στο Facebook.

 Μεταξύ άλλων ο κ. Σώρρας αναφέρει ότι ο 40χρονος είχε προκαλέσει αρκετά προβλήματα και ίντριγκες, μετατρέποντας σε επιχείρηση τον φορέα και κατέληξε ότι η ‘‘Ελλήνων Συνέλευσις’‘ δεν έχει καμία σχέση με τις συναλλαγές του, ούτε με εκείνον.

“Ο … μάλλον διώκεται από τις αρχές για τη δολοφονία της Θωμαής από τη Λαμία διότι τη μέρα της δολοφονίας της ήταν μαζί της και μάλιστα ενώ η αστυνομία δηλώνει το θάνατό της 1.30-2.30, ο… από το κινητό τηλέφωνο της δολοφονημένης παίρνει τρεις ίσως και παραπάνω φίλους του τηλέφωνο. Αυτό τον κάνει νούμερο ένα ύποπτο για τη δολοφονία της κοπέλας…  Δε θα ήταν τόσο ανόητος να την δολοφονήσει και μετά να παίρνει τήλεφωνο από το κινητό της δολοφονημένης τους φίλους του. Άλλοι την δολοφόνησαν αφού μάλλον έφυγε ο… Ό,τι γράφει από το κεφάλι του τα βγάζει φοβισμένος όπως είναι. Οι δικοί του άνθρωποι καλό θα ήταν να ασχοληθούν με την πραγματική ώρα δολοφονίας που θα βγάλει ο ιατροδικαστής στην Αθήνα. Σίγουρα χρειάζονται έναν καλό δικηγόρο και φυσικά ο… να παραδοθεί στις αρχές για να αρχίσει να φαίνεται η αλήθεια. Γι΄αυτό δεν πρέπει να γράψεις ψεύδη και γελοιότητες… Ακόμη και τον εαυτό σου κοροϊδεύεις τέτοιες ώρες”…

 


σχετικα αρθρα