Μη προγραμματισμένη επίσκεψη πραγματοποίησε το Σάββατο το απόγευμα ο υπουργός Υγείας στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα του Νομού Χανίων συνοδευόμενος μονάχα από τον άνδρα της προσωπικής του ασφαλείας.

Έκπληκτοι ασθενείς του νοσοκομείου, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό είδαν τον κ. Λοβέρδο να επισκέπτεται το τμήμα επειγόντων περιστατικών όπου εκείνη τη στιγμή παρέχονταν οι πρώτες βοήθειες σε κοπέλα που είχε χτυπήσει από μπασκέτα. Μάλιστα παρέμεινε στο ΤΕΠ μέχρι που ολοκληρώθηκε η παροχή των πρώτων βοηθειών στην κοπέλα. Επίσης ο κ. Λοβέρδος επισκέφθηκε και τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου μπήκε μέσα και ενημερώθηκε για τα προβλήματα υγείας των νοσηλευομένων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο Χανίων ο υπουργός υγείας συνομίλησε με ασθενείς, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο ίδρυμα, διαπιστώνοντας ιδίοις όμμασι το επίπεδο παροχής των υπηρεσίων υγείας στους Χανιώτες για το οποίο φέρεται να δήλωσε ικανοποιημένος  από όσα ειδε χωρίς πάντως να παραγνωρίζει τα προβλήματα που υπάρχουν.
Πηγή: Flashnews

TAGS