Στα βόρεια τοπικές βροχές και καταιγίδες. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις, στο νότιο Αιγαίο από το απόγευμα 6 μποφόρ. Αναλυτική πρόγνωση

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βραδυ. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και από το βραδυ βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρές στην κεντρική Μακεδονία. Βελτίωση από το βραδυ και από τα δυτικά. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και από το βραδυ τοπικά βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις που στα βορειοδυτικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στη ήπειρο και πιθανώς στα ορεινά της δυτικής στερεάς, ενώ τις πρωινές ώρες τοπικές βροχές είναι πιθανό να σημειωθούν στο βόρειο Ιόνιο. Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα νοτια τοπικά 5 μποφόρ και από το βραδυ βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε σε ορεινές περιοχές της Θεσσαλίας είναι πιθανόν να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και σταδιακά στον Κορινθιακό και στα νοτια πελάγη 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και σταδιακά στα νοτια 6 και πρόσκαιρα στις δυτικές Κυκλάδες το απόγευμα έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νοτια δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 31 βαθμούς κελσίου.