Δεκάδες διακομιδές σε νοσοκομεία ασθενών και πολιτών που έχρηζαν άμεσης ιατρικής βοήθειας πραγματοποίησαν καθ΄όλη την διάρκεια του 24ωρου από όλη τη χώρα οι πυροσβέστες. Παράλληλα μετέφεραν σε ασφαλή σημεία πολίτες που είχαν εγκλωβιστεί στα χιόνια.

Αναλυτικά:

·         Στα Καλάβρυτα με δύο συνεργεία και τέσσερις πυροσβεστικούς υπαλλήλους πραγματοποίησε μεταφορά εννέα ατόμων από ακινητοποιημένα οχήματα σε ασφαλή σημεία.
·         Στα Τρίκαλα Κορινθίας μετέφερε σε ασφαλές σημείο τέσσερα άτομα από ακινητοποιημένο Ε.Ι.Χ. όχημα.
·         Στην Εύβοια με τέσσερα συνεργεία και οκτώ πυροσβεστικούς υπαλλήλους πραγματοποίησε τη μεταφορά  έξι ατόμων σε ασφαλή σημεία και τέσσερις διακομιδές ασθενών από την περιοχή της Κύμης, ενώ από την περιοχή Άγιος Δημήτριος Καρύστου μεταφέρθηκαν από ακινητοποιημένα οχήματα σε ασφαλή σημεία επτά άτομα.
·         Στην Σκόπελο με πέντε πυροσβεστικούς υπαλλήλους και δύο οχήματα μετέφερε 16 άτομα σε ασφαλή σημεία .
·         Στην Αττική και συγκεκριμένα στην περιοχή της παραλίας Βαρνάβα μετέφερε τρία άτομα σε ασφαλές σημείο, καθώς επίσης και στην περιοχή της λίμνης Μαραθώνα άλλα δύο άτομα, λόγω ακινητοποίησης των οχημάτων τους.
·         Στον οικισμό Ριζίων του Δήμου Ορεστιάδας στο νομό Έβρου μετέφερε σε ασφαλές σημείο τέσσερα άτομα λόγω ακινητοποίησης του οχήματός τους.
Στην Τ.Κ. Ταξιάρχη του Δήμου Πολυγύρου Χαλκιδικής  μετέφερε σε ασφαλές σημείο τέσσερα άτομα λόγω ακινητοποίησης του οχήματός τους.