current views are: 7

12 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση20:57

Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά την Παρασκευή

Μακριά από τα θρανία θα μείνουν για ακόμη μια μέρα οι μαθητές σε αρκετές περιοχές της χώρας λόγω της κακοκαιρίας.

Δημοσίευση 20:57’

Μακριά από τα θρανία θα μείνουν για ακόμη μια μέρα οι μαθητές σε αρκετές περιοχές της χώρας λόγω της κακοκαιρίας.

Μακριά από τα θρανία θα μείνουν για ακόμη μια μέρα οι μαθητές σε αρκετές περιοχές της χώρας,καθότι τα σχολεία θα παραμέινουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας.

Πιο αναλυτικά:

Θεσσαλονίκη

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τα Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας του Δήμου Θεσσαλονίκης. Κλειστοί θα είναι και οι παιδικοί σταθμοί.

Καλαμπάκα

Κλειστά θα μείνουν για αύριο Παρασκευή τα σχολεία και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί και στον Δήμο Καλαμπάκας καθώς και το ΤΕΙ Θεσσαλίας σε Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα.

Βέροια

Κλειστές θα είναι και οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και όλα τα γυμνάσια του δήμου Βέροιας. Ωστόσο, ανοιχτά θα είναι τα Λύκεια του Δήμου.

 Τρίκαλα

Με απόφαση του δημάρχου των Τρικάλων, Δημήτρη Παπαστεργίου, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην περιφέρεια ευθύνης του, θα παραμείνουν κλειστά και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017. Ανοιχτοί θα είναι οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί ΜΟΝΟ στην πόλη των Τρικάλων.

Επίσης, δεν θα λειτουργήσουν τα ΚΔΑΠ.

 Βόλος

Κλειστά λόγω παγετού θα είναι τα σχολεία αλλά και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου.

Κλειστά θα παραμείνουν επίσης τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε Κιλκίς, Πολυγύρου, Κατερίνης, Έδεσσας, Κοζάνης και Εορδαίας.


σχετικα αρθρα