Την ενίσχυση της αστυνόμευσης στο παλιό λιμάνι των Χανίων, προανήγγειλε σήμερα ο δήμαρχος, Μανώλης Σκουλάκης, προκειμένου, όπως τόνισε, να παταχθεί το φαινόμενο της άγρας πελατών. Με αφορμή την αυξημένη κίνηση στην περιοχή του ενετικού λιμανιού λόγω και των αφίξεων των πλοίων κρουαζιέρας αλλά και των καταγγελιών για φαινόμενα άγρας πελατών, ο δήμαρχος ανακοίνωσε ότι εντατικοποιούνται οι έλεγχοι.

«Αποφασίσαμε και πιστεύω αυτή την εβδομάδα να γίνει πραγματικότητα να υπάρξει μικτό συνεργείο, μικτό κλιμάκιο που θα αποτελείται από προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ., της Δημοτικής Αστυνομίας, του Λιμενικού. Είναι πιθανόν αυτό το κλιμάκιο να ενισχυθεί και από προσωπικό της Αντιπεριφέρειας.

Είμαστε αποφασισμένοι την ατμομηχανή του δήμου που λέγεται λιμάνι και παλιά πόλη να την περιφρουρήσουμε, να την αναβαθμίσουμε γιατί αυτή είναι η πηγή πλούτου για τα Χανιά», τόνισε ο Μανώλης Σκουλάκης.

Σύμφωνα με το δήμαρχο, η μέχρι σημεία πορεία της κρουαζιέρας στα Χανιά είναι θετική, ωστόσο η τελική αποτίμηση θα γίνει στο τέλος της περιόδου.
TAGS