current views are: 5

18 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση13:02

Άνδρες που συνόδευαν μεθυσμένη 13χρονη γρονθοκόπησαν γιατρό και τραυματιοφορέα

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη σήμερα τα ξημερώματα.

Δημοσίευση 13:02’

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη σήμερα τα ξημερώματα.

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη σήμερα τα ξημερώματα. Ειδικότερα, ένας γιατρός και μία τραυματιοφορέας έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από τους συνοδούς μίας ανήλικης συνοδού η οποία διεκομίσθη στο νοσηλευτικό ίδρυμα μεθυσμένη.

Αρχικά, οι συνοδοί της κοπέλας – 10 στον αριθμό, όλοι τους Ρομά– επιτέθηκαν φραστικά στον ειδικευόμενο ιατρό γενικής ιατρικής, ο οποίος δέχτηκε γροθιά και τραυματίστηκε στο πρόσωπο, ενώ προσπαθούσε να βάλει την ασθενή σε αμαξίδιο μεταφοράς. Στη συνέχεια, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Μακεδονία», τραυμάτισαν στο πρόσωπο τον γιατρό και μία τραυματιοφορέα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Μακεδονία, αν και η ασθενής είναι ανήλικη, της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έγινε εργαστηριακός έλεγχος και εκτιμήθηκε η κατάσταση της ως αιμοδυναμικά σταθερή. Ωστόσο, οι συνοδοί συνέχισαν να προκαλούν αναστάτωση στην αίθουσα αναμονής του ΤΕΠ, καθώς εκσφενδόνιζαν καρέκλες και χτυπούσαν την τζαμαρία στο γραφείο κίνησης του ΤΕΠ.

Άμεσα, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, κλήθηκε η υπηρεσία ασφαλείας (security) του νοσοκομείου και η άμεση Δράση. Με δύο περιπολικά μεταφέρθηκαν όλοι στο Αστυνομικό Τμήμα Ασφάλειας Νεάπολης, όπου ακολούθησαν ο γιατρός και η τραυματιοφορέας προκειμένου να καταθέσουν την μαρτυρία τους, αφού πρώτα τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.


σχετικα αρθρα