current views are: 9

25 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση14:49

Δικηγόρος 6χρονου: Αφύσικα ψύχραιμος ο 15χρονος – Εξαφανίστηκε η οικογένεια του δολοφόνου

Νέα εξέλιξη σημειώθηκε στην τραγωδία στην Κομοτηνή με τη, με τη δολοφονία του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ. Δράστης φέρεται να είναι ένας 15χρονος, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και σήμερα βρίσκεται στο Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής, προκειμένου να διεξαχθεί η ανάκριση.

Δημοσίευση 14:49’

Νέα εξέλιξη σημειώθηκε στην τραγωδία στην Κομοτηνή με τη, με τη δολοφονία του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ. Δράστης φέρεται να είναι ένας 15χρονος, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και σήμερα βρίσκεται στο Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής, προκειμένου να διεξαχθεί η ανάκριση.

Νέα εξέλιξη σημειώθηκε στην τραγωδία στην Κομοτηνή με τη, με τη δολοφονία του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ. Δράστης φέρεται να είναι ένας 15χρονος, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και σήμερα βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο , προκειμένου να διεξαχθεί η ανάκριση.

Σε δηλώσεις του έξω από το δικαστήριο, ο δικηγόρος του δράστη, τόνισε πως θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή η ανάκριση, όταν θα έρθει στην Κομοτηνή από τη Θεσσαλονίκη ειδικός διερμηνέας για κωφαλάλους.

Ο συνήγορος Δημήτρης Μήλιογλου τόνισε πως ακόμη δεν έχει έρθει σε επαφή ούτε με τον κατηγορούμενο ούτε με τους συγγενείς του. «Πριν λίγο μου τηλεφώνησαν και μου ανέθεσαν την υπόθεση. Δε μπορώ να σας πω τίποτα παραπάνω, αν δε δω τη δικογραφία. Πρέπει πρώτα να δω αναλυτικά τα δεδομένα και τα στοιχεία της δικογραφίας, και στη συνέχεια θα μιλήσουμε αναλυτικά», τόνισε.

Από την άλλη ο Νότης Χαραλαμπίδης, δικηγόρος της οικογένειας του θύματος επεσήμανε ότι «οι γονείς δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής για το αποτρόπαιο γεγονός που όλοι πληροφορηθήκαμε. Δε μπορώ ακόμη να κάνω κάποια εκτίμηση για το περιεχόμενο της δικογραφίας, γιατί θα ήταν επισφαλής. Το έγγραφο της νεκροψίας, μάλιστα, θα περιέλθει στη δικογραφία αύριο το πρωί. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα, ώστε να επιβληθεί η βαρύτερη ποινή».

Ακόμα ανέφερε ότι σύμφωνα με εδραιωμένη προσωπική του εκτίμηση μετά από την επαφή του με τον φερόμενο ως δράστη αλλά και από τις επαφές που είχε με ανθρώπους που συμμετείχαν στην διενέργεια προανακριτικών πράξεων, «ο 15χρονος επιδεικνύει μία αφύσικη ψυχραιμία, αντιλαμβάνεται πλήρως το τι έχει συμβεί, δεν φαίνεται στεναχωρημένος και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως χαμηλής ευφυΐας».

Εξαφανίστηκε η οικογένεια του δράστη

Ο 15χρονος φερόμενος  ως δράστης έμενε με τη μεγάλη αδερφή του, η οποία, μαζί με την οικογένειά της, έχει εξαφανιστεί από τη γειτονιά. Οι ίδιοι είναι πλέον ανεπιθύμητοι στο Αλάν Κουγιού και είναι άγνωστο μέχρι στιγμής που έχουν πάει, προκειμένου να αποφύγουν τυχόν συγκρούσεις και διαπληκτισμούς, όπως μεταδίδει η εφημερίδα «ο Χρόνος».

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά τις απειλές της μητέρας του 6χρονου με βεντέτα. «Η αδελφή του εξαφανίστηκε. Αυτό το παιδί, αν το αφήσουν οι αστυνόμοι, θα το μαχαιρώσω! Και θα το φέρω στην αστυνομία. Με τα χέρια μου. Έκαψαν την ψυχή μου. Να φάει ισόβια μέσα θέλω. Τα έκανε όλα μόνος του» λέει η Καδριέ Αμέτ Ογλού μητέρα του 6χρονου θύματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 6χρονος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Δευτέρας σε εγκαταλελειμμένο σπίτι  200 μέτρα από την κατοικία που διέμενε, ενώ όπως προκύπτει από την έκθεση της νεκροψίας που διεξήγαγε ο ιατροδικαστής, ο θάνατος του παιδιού προήλθε από ασφυξία. Ταυτόχρονα, ακόμη ένα στοιχείο που προκαλεί φρίκη στην υπόθεση δολοφονίας του Μεχμεταλή είναι το γεγονός ότι το παιδί βιάστηκε και στραγγαλίστηκε από τον 15χρονο δράστη.

Ηκηδείατου άτυχου 6χρονου παιδιού πραγματοποιήθηκε σήμερα σε κλίμα οδύνης. Στην κηδεία παρευρέθηκε ο δικηγόρος της οικογένειας Νότης Χαραλαμπίδης, αλλά και ο αντιπεριφερειάρχης Νομού Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης και ο περιφερειακός σύμβουλος και υπεύθυνος οικονομικών θεμάτων Οντέρ Μούμιν, οι οποίοι έγιναν δέκτες παραπόνων των κατοίκων της περιοχής. Τέλος παρευρέθηκε και ο αντιπρόεδρος του Κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας Οζάν Αχμέτογλου.


σχετικα αρθρα