current views are: 7

26 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση15:25

Φράκαρε ξανά το ηλεκτρονικό σύστημα του ΑΣΕΠ – Νέα παράταση σε διαγωνισμούς προσλήψεων

Νέα παράταση στις χρονικές προθεσμίες για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής υποψηφίων σε δύο προκηρύξεις διαγωνισμών την 5Κ/2016 και την 6Κ/2016 για προσλήψεις σε ΕΥΑΘ και ΕΚΑΒ ,ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ.

Δημοσίευση 15:25’

Νέα παράταση στις χρονικές προθεσμίες για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής υποψηφίων σε δύο προκηρύξεις διαγωνισμών την 5Κ/2016 και την 6Κ/2016 για προσλήψεις σε ΕΥΑΘ και ΕΚΑΒ ,ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ.

Νέα παράταση στις χρονικές προθεσμίες για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής υποψηφίων  σε δύο προκηρύξεις διαγωνισμών την 5Κ/2016 και την 6Κ/2016 για προσλήψεις σε ΕΥΑΘ και ΕΚΑΒ ,ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ λόγω των  συνεχιζόμενων δυσλειτουργιών που παρατηρούνται για την είσοδο    στην  ιστοσελίδα του  εξ αιτίας των οποίων  χιλιάδες υποψήφιοι  αδυνατούν να υποβάλουν εγκαίρως  τις αιτήσεις τους.

Είναι η δεύτερη στη σειρά παράταση στις προθεσμίες υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων που δίνεται τις τελευταίες ημέρες για τους δύο παραπάνω διαγωνισμούς ,ενώ σύμφωνα με πληροφορίες παράταση στις προθεσμίες υποβολής αιτήσεων αναμένεται  να δοθεί αύριο και για την προκήρυξη 7Κ/2016 που αφορά   στην πρόσληψη 1666 υπαλλήλων τακτικού προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Η ανακοίνωση του ΑΣΕΠ:

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων στην Προκήρυξη 5Κ/2016 (ΦΕΚ 12/21-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας ογδόντα (80) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης Α.Ε. (Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε.), παρατείνεται μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Τετάρτη.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων στην Προκήρυξη 6Κ/2016 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 13/21-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας ενενήντα τριών (93) θέσεων τακτικού προσωπικού κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) του Υπουργείου Υγείας, παρατείνεται μέχρι την 3η Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Παρασκευή.

Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, παρατείνεται και για τις δύο Προκηρύξεις (5Κ/2016 και 6Κ/2016) μέχρι και την 7η Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Τρίτη.

Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε επίσης ότι από τις 5-7 το απόγευμα θα υπάρξει δίωρη διακοπή πρόσβασης στην ιστοσελίδα του ώστε να γίνουν εργασίες ενίσχυσης της υποδομής του πληροφοριακού του συστήματος, ώστε αυτό να ανταποκρίνεται ευκολότερα στον υψηλό φόρτο των ηλεκτρονικών αιτήσεων από υποψηφίους διαγωνισμών. Ακόμη το ΑΣΕΠ ,με ανακοίνωσή του, καλεί του υποψηφίους να προστρέχουν μόνον στην ιστοσελίδα του (aserp.gr)για οποιεσδήποτε πληροφορίες επιθυμούν η για την υποβολή της αίτησης ,καθώς εντοπίστηκε ιστοσελίδα με ανάλογο λογότυπο και ηλεκτρονική διεύθυνση κατασκευασμένη έτσι ώστε να δημιουργεί την εντύπωση ότι πρόκειται για την ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ. Για το λόγο αυτό ενημερώθηκε και ζητήθηκε η παρέμβαση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων καθώς εκτός των άλλων από τον κατασκευαστή/ές της ιστοσελίδας ζητείται και χρηματικό αντίτιμο για την υποβολή μέσω αυτής ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής σε διαγωνισμούς του  ΑΣΕΠ.


σχετικα αρθρα