current views are: 5

27 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση08:10

Ειδικά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ αναζητούν τους ληστές με τα καλάσνικοφ

Κακοποιοί από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης σε συνεργασία με αδίστακτους Ρομά αποτελούν

Δημοσίευση 08:10’

Κακοποιοί από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης σε συνεργασία με αδίστακτους Ρομά αποτελούν

Κακοποιοί από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης σε συνεργασία με αδίστακτους Ρομά αποτελούν, όπως καιρό τώρα έχει επισημάνει το newpost,  την σπείρα με τα καλάσνικοφ, που έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των μεγάλων επιχειρήσεων.

Οι ληστές χαρακτηρίζονται αδίστακτοι και έχουν “άριστη πληροφόρηση για οδούς διαφυγής και των δρόμων στον Ασπρόπυργο και το Μενίδι“. Σε διάστημα δυο εβδομάδων έχουν πραγματοποιήσει 15 εισβολές σε επιχειρήσεις σε Δυτικά και Βόρεια προάστια κλέβοντας ισάριθμα χρηματοκιβώτια με άγνωστα χρηματικά ποσά.

Για αυτό τον λόγο η ασφάλεια έχει συγκροτήσει κλιμάκια ειδικά για τον εντοπισμό των συγκεκριμένων δραστών, οι οποίοι “χτυπούν” ξημερώματα, ακινητοποιούν τους φύλακες και κλέβουν το χρηματοκιβώτιο της εταιρίας, ενίοτε και το αυτοκίνητο του φύλακα, όπως έγινε και τα ξημερώματα της Πέμπτης 26 Ιανουαρίου.

Οι δράστες προσέκρουσαν με φόρα πάνω στην είσοδο της επιχείρησης, σπάζοντας τα κάγκελα, στη συνέχεια ακινητοποίησαν τους φύλακες, ηλικίας 46 και 51 ετών αντίστοιχα και έκλεψαν το χρηματοκιβώτιο της Πετρογκάζ. Εκτιμάται πως “οι δράστες έκλεψαν το όχημα του ενός φύλακα καθώς υπολόγισαν πως σε μια τυχαία συνάντηση με αστυνομικούς δεν θα μπορούσαν να αναπτύξουν μεγάλη ταχύτητα για να διαφύγουν”.


σχετικα αρθρα