current views are: 6

2 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση11:05

Μυστήριο με το νεκρό ζευγάρι ηλικιωμένων στην Αργυρούπολη

Ανοικτά παραμένουν όλα τα σενάρια σχετικά με τον εντοπισμό του νεκρού ζευγαριού στην οικία του στην Αργυρούπολη. 

Δημοσίευση 11:05’

Ανοικτά παραμένουν όλα τα σενάρια σχετικά με τον εντοπισμό του νεκρού ζευγαριού στην οικία του στην Αργυρούπολη. 

Ανοικτά παραμένουν όλα τα σενάρια σχετικά με τον εντοπισμό του νεκρού ζευγαριού στην οικία του στην Αργυρούπολη

Ενώ αρχικά ειπώθηκε πως πιθανότητα ο θάνατος των ηλικιωμένων οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, νεότερες πληρφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι από τα στοιχεία προς το παρόν δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια. 

Ένα ενδεχόμενο που εξετάζεται είναι να εχει πεθάνει πρώτη η γυναίκα ηλικίας 79 ετών -η οποία να σημειωθεί ότι έπασχε από τη νόσο Αλτσχάιμερ- και ο ηλικιωμένος σύζυγός της επίσης 79 ετών να έπεσε από την σκάλα του σπιτιού και να σκοτώθηκε.

Σε ό,τι αφορά στα ίχνη παραβίασης της μπαλκονόπορτας του σπιτιού εξετάζεται το ενδεχόμενο να προήλθαν από τον γιο του ζευγαριού ο οποίος τους αναζητούσε τις τελευταίες δύο ημέρες καθώς δεν του είχαν δώσει σημεία ζωής. 

Σημειώνεται ότι ο 51 ετών γιος μετέβη σήμερα το μεσημέρι στην οικία των γονιών όπου και τους βρήκε νεκρούς. 

Ο άνδρας εντόπισε τον 79χρονο πατέρα του στον ισόγειο χώρο του σπιτιού ενώ τη μητέρα του επίσης 79 ετών στο υπόγειο της οικίας τους επί της οδού 25ης Μαρτίου στην Αργυρούπολη. 

Και οι δύο έφεραν τραύματα και βρέθηκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της Ασφάλειας και ιατροδικαστής. Οι αστυνομικοί εντόπισαν ίχνη παραβίασης μπαλκονόπορτας του σπιτιού.

 


σχετικα αρθρα