Ένα απρόσμενο δίωρο αποκλεισμού της Ε.Ο. Άργους Κορίνθου προχώρησαν οι αγρότες της Αργολίδας στο πλαίσιο της κοινής σύσκεψη των μπλόκων των Αγροτικών Συλλόγων και των Επιτροπών Αγώνα των αγροτών της Πελοποννήσου που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6 Φλεβάρη, στις 6 μ.μ., στο μπλόκο Άργους (κόμβος Ινάχου).

Κατά την διάρκεια του αποκλεισμού, η ένταση δεν έλειψε μεταξύ των αγροτών και των οδηγών των διερχόμενων αυτοκινήτων που διαμαρτύρονταν έντονα καθώς ούτε η αστυνομία είχε ενημερωθεί και έτσι υπήρξε ουρά των οχημάτων που εγκλωβίστηκε στο σημείο.

Τα ΙΧ αυτοκίνητα αλλά και τα βαριά φορτηγά οχήματα απεγκλωβίστηκαν με την παρουσία της αστυνομίας που έκανε εκτροπή της κυκλοφορίας από  παρακείμενους δρόμους. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε για τον καλύτερο συντονισμό και για κλιμάκωση του αγώνα, μετά από πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου.

ε

Στο μεταξύ το μπλόκο του Ινάχου ποταμού μαζί με εργατικά σωματεία, ενώσεις ΕΒΕ και μαζικών φορέων της Αργολίδας προετοιμάζουν το αγροτικό συλλαλητήριο, που αποφάσισαν σε πρόσφατη σύσκεψη να πραγματοποιήσουν την Παρασκευή 10 Φλεβάρη στις 6 μ.μ. στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος.