current views are: 3

7 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση07:44

Επ’ αυτοφώρω σύλληψη ληστή στη Νέα Ερυθραία από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ

Με τα… κλοπιμαία στα χέρια ή μάλλον για την ακρίβεια στην τσάντα συνελήφθη ένας 46χρονος από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ

Δημοσίευση 07:44’

Με τα… κλοπιμαία στα χέρια ή μάλλον για την ακρίβεια στην τσάντα συνελήφθη ένας 46χρονος από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ

Με τα… κλοπιμαία στα χέρια ή μάλλον για την ακρίβεια στην τσάντα συνελήφθη ένας 46χρονος από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία, λίγα λεπτά μετά από διάρρηξη που είχαν πραγματοποιήσει σε σπίτι της περιοχής.

Ο δράστης μαζί με έναν συνεργό του που αναζητείται, εισήλθαν σε διώροφη κατοικία στη συνέχεια αφαίρεσαν από το εσωτερικό διάφορα κοσμήματα. Προτού διαφύγουν, ο 46χρονος έγινε αντιληπτός, και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, μετά από καταδίωξη τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Στην κατοχή του βρέθηκε, μία τσάντα η οποία περιείχε διαρρηκτικά εργαλεία καθώς και πληθώρα από δακτυλίδια, βραχιόλια, σκουλαρίκια, αλυσίδες λαιμού, κολιέ, σταυρούς, καρφίτσες και μενταγιόν, τα οποία μόλις είχε αφαιρέσει από το σπίτι.

Όπως προέκυψε ο δράστης είχε διαπράξει, κατά την τελευταία διετία, δεκατέσσερις  κλοπές στις περιοχές του Αιγάλεω, Χαλανδρίου, Γλυφάδας, Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας, καθώς επίσης και δυο ληστείες σε βάρος πεζών στην Κηφισιά με απειλή μαχαιριού.


σχετικα αρθρα