current views are: 9

8 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση08:40

Εισβολή της σπείρας με τα καλάσνικοφ σε «Παπαδόπουλο» και «Μύλους Ασωπού»

Διπλό χτύπημα από τα μέλη της σπείρας με τα καλάσνικοφ που κλέβουν χρηματοκιβώτια σημειώθηκε τα ξημερώματα. 

Δημοσίευση 08:40’

Διπλό χτύπημα από τα μέλη της σπείρας με τα καλάσνικοφ που κλέβουν χρηματοκιβώτια σημειώθηκε τα ξημερώματα. 

Διπλό χτύπημα από τα μέλη της σπείρας με τα καλάσνικοφ που κλέβουν χρηματοκιβώτια σημειώθηκε τα ξημερώματα. Αρχικά τα μέλη της σπείρας ακινητοποίησαν τους δυο φύλακες  της εταιρίας “Παπαδόπουλος” στα Οινόφυτα και μπήκαν στην επιχείρηση και στην συνέχεια εισέβαλαν στους “Μύλους Ασωπού”.

Στις 04:30 άτομα εισέβαλαν στο εργοστάσιο της εταιρίας “Μύλοι Ασωπού”, όπου όπως προέκυψε από τις αστυνομικές έρευνες οι δράστες αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο. Από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης διαπιστώθηκε ότι οι δράστες ήταν έξι με εφτά, ενώ διέφυγαν με 2 οχήματα.   

Λίγη ώρα νωρίτερα, στις 03:30 τα ξημερώματα πέντε άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά ακινητοποίησαν τους δυο φύλακες της εταιρίας “Παπαδόπουλος” στα Οινόφυτα και εισέβαλαν στην εταιρία. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν παρά τις έρευνες που πραγματοποίησαν στους χώρους δεν κατάφεραν να εντοπίσουν το χρηματοκιβώτιο. Φεύγοντας αφαίρεσαν από το ένα φύλακα το κινητό τηλέφωνο και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Ένα από τα αυτοκίνητα που πραγματοποίησαν τις εισβολές, ένα ακριβό τζιπ, εντοπίστηκε καμένο στην περιοχή της Πολιτείας και όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου από τη Νέα Φιλαδέλφεια.


σχετικα αρθρα