current views are: 9

17 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση07:42

Νέα στοιχεία για τον ιερέα στον Γέρακα – Άτομο που βοηθούσε ο δολοφόνος του

Άνθρωπος τον οποίο βοηθούσε ιερέας Τιμόθεος Καμίτσης, είναι όπως όλα δείχνουν ο δράστης της στυγερής δολοφονίας του. 

Δημοσίευση 07:42’

Άνθρωπος τον οποίο βοηθούσε ιερέας Τιμόθεος Καμίτσης, είναι όπως όλα δείχνουν ο δράστης της στυγερής δολοφονίας του. 

Άνθρωπος τον οποίο βοηθούσε ιερέας Τιμόθεος Καμίτσης, είναι όπως όλα δείχνουν ο δράστης της στυγερής δολοφονίας του. Αυτό προκύπτει από τις έρευνες των αστυνομικών που συνεχίζουν να μελετούν τα στοιχεία προκειμένου να «δέσουν» την υπόθεση και να οδηγήσουν τον δράστη στη δολοφονία.

Όπως εκτιμούν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, «ο δράστης φαίνεται να είναι άτομο το οποίο το γνώριζε ο ιερέας, για αυτό του άνοιξε και φορούσε την πιτζάμα, ένιωθε οικεία και ασφαλής ο 46χρονος. Ο δράστης πήγε σπίτι αποφασισμένος να τον δολοφονήσει για αυτό και αρχικά προσπάθησε να τον στραγγαλίζει, μετά τον χτύπησε και του προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο». Σύμφωνα με τα δεδομένα ο δράστης ήταν μυώδης και του κατάφερε πολύ δυνατά χτυπήματα που είχαν ως αποτέλεσμα και το σπάσιμο δυο πλευρών.

Όπως έχει επισημάνει το newpost, οι αστυνομικοί αναζητούν τον δράστη μεταξύ του κοινωνικού περίγυρου του ιερέα, που όσοι τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο με σπουδαία φιλανθρωπική και ανθρωπιστική δράση, ίσως αυτό να ήταν και η αχίλλειος πτέρνα του που τον οδήγησε στην δολοφονία του.


σχετικα αρθρα