current views are: 5

25 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση18:22

Δείτε LIVE τη νυχτερινή παρέλαση του Καρναβαλιού της Πάτρας

Κορυφώνεται το Καρναβάλι της Πάτρας καθώς σήμερα θα διεξαχθεί η νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση, ενώ αύριο η Μεγάλη Παρέλαση.

Δημοσίευση 18:22’

Κορυφώνεται το Καρναβάλι της Πάτρας καθώς σήμερα θα διεξαχθεί η νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση, ενώ αύριο η Μεγάλη Παρέλαση.

Κορυφώνεται το Καρναβάλι της Πάτρας καθώς σήμερα θα διεξαχθεί η νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση, ενώ αύριο η Μεγάλη Παρέλαση. Οι παρελάσεις του τελευταίου Σαββατοκύριακου αποτελούν την αιχμή του Πατρινού Καρναβαλιού, που προσελκύει σαν μαγνήτης τα βλέμματα και το άμεσο ενδιαφέρον συμμετοχής ντόπιων και επισκεπτών μεταμορφώνοντας την πόλη όλη σε ατέλειωτο πεδίο χαράς και διασκέδασης.

Από τη δημόσια τηλεόραση θα μεταδοθεί ζωντανά η μεγάλη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού 2017 μεταφέροντας σε κάθε άκρη της Ελλάδας και όχι μόνο τη ζωντάνια, τον παλμό, τη φρεσκάδα, την ευρηματικότητα, τη σάτιρα και όλα τα αυθεντικά χαρακτηριστικά της μεγάλης γιορτής της Πάτρας και μιας από τις μεγαλύτερες σε διεθνές επίπεδο. Η μεγάλη παρέλαση της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου θα μεταδοθεί ζωντανά από τις 14.00 έως τις 16.30.

Πρόκειται για την κορυφαία εκδήλωση του Πατρινού Καρναβαλιού. Προηγούνται τα καρναβαλικά άρματα του Δήμου κι ακολουθεί ο χείμαρρος των πληρωμάτων και των καρναβαλικών ομάδων με τα άρματα και τις κατασκευές τους. Μια εντυπωσιακή παρέλαση, χρωμάτων, φαντασίας, έμπνευσης, δημιουργίας και συμμετοχής που μεταμορφώνει την πόλη δίνοντας ατμόσφαιρα γενικευμένης γιορτής, διασχίζει την πόλη, παρακολουθείται από πλήθος θεατών στα πεζοδρόμια, τα μπαλκόνια των σπιτιών και τις κερκίδες. Παρουσιαστές της Μεγάλης Παρέλασης του Πατρινού Καρναβαλιού 2017 θα είναι η Νατάσσα Τραγουστή και ο Γιώργος Λογαράς.

Όπως μεταδίδει το Patrastimes.gr, για τις εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού συνολικά συμμετοχή έχουν δηλώσει συμμετοχή 146 πληρώματα για τις παρελάσεις, ενώ οι συμμετοχές-ομάδες που διαμορφώνονται σύμφωνα με τις συνεργασίες των πληρωμάτων για τις παρελάσεις είναι 126 (126 διαφορετικές στολές),  που αποτελούνται από 30.000 καρναβαλιστές. Αρκετές από τις ομάδες θα συνοδεύονται από δικά τους άρματα και κατασκευές μόνο την Κυριακή με αποτέλεσμα τα άρματα να φτάνουν τον αριθμό των 29.


σχετικα αρθρα