current views are: 24

27 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση09:45

Το τροχαίο που συγκλόνισε το πανελλήνιο: Ο 24χρονος γιος του Mr Jumbo και η τραγική ειρωνεία – Όλα τα πρόσωπα του δράματος

Κόβει την ανάσα το βίντεο από τη στιγμή του δυστυχήματος

Δημοσίευση 09:45’

Κόβει την ανάσα το βίντεο από τη στιγμή του δυστυχήματος

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί από χθες ολόκληρη η Ελλάδα το φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι στο ύψος της Θήβας, όταν μια Porsche μπήκε στον παράδρομο της εθνικής οδού και καρφώθηκε με σφοδρότητα σε παρκαρισμένο όχημα. Από το τροχαίο, έχασαν τη ζωή τους μια μητέρα 33 ετών μαζί με το 3χρονο παιδί της, αλλά και οι δυο επιβαίνοντες της Porsche, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο 24χρονος γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, Γιώργος Βακάκης.

Στο βίντεο ντοκουμέντο από τις κάμερες ασφαλείας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας φαίνεται η Porsche να καρφώνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο, που βρίσκεται στον παράδρομο. Τα δύο αυτοκίνητα τυλίγονται στις φλόγες και μετατρέπονται σε μια πύρινη μπάλα.

Την ίδια ώρα, η Τροχαία πραγματοποιεί έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το πολύνεκρο τροχαίο, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο γιος του Mr Jumbo ήταν ο οδηγός ή ο συνοδηγός της μοιραίας Porsche.

Ποιος ήταν ο γιος του Mr Jumbo – Η τραγική ειρωνία

Ο Γιώργος Βακάκης ήταν το νεαρότερο μέλος της γνωστής οικογένειας. Ήταν απόφοιτος της Σχολής Μωραΐτη, σπούδαζε στο Μαϊάμι στις ΗΠΑ, ενώ εργαζόταν ήδη στην εταιρεία Jumbo, έχοντας αναλάβει το ηλεκτρονικό εμπόριο της επιχείρησης. 

Μαζί του στο αυτοκίνητο επέβαινε ο παιδικός του φίλος Ανδρέας Γεωργακόπουλος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πήγαιναν στην Αράχωβα για την Καθαρά Δευτέρα.

Η πρώτη που φαίνεται πως έμαθε για το τροχαίο ατύχημα του Γιώργου Βακάκη, φέρεται να είναι ήταν η αδερφή του Σοφία, μέσω ενός κοινού φίλου τους.

Η μητέρα του σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν εκτός Αθηνών, ενώ ο πατέρας του που πληροφορήθηκε την είδηση λίγο αργότερα φέρεται να κατέρρευσε, όπως και η άλλη του αδερφή.

Η τραγική ειρωνεία είναι πως ο νεαρός κληρονόμος σκοτώθηκε λίγα χιλιόμετρα μακριά από τις κεντρικές αποθήκες της Jumbo στην Εθνική οδό.

Τα υπόλοιπα πρόσωπα της τραγωδίας

Η μοίρα για την 33χρονη Αποστολία και τον 3χρονο γιος της Παύλο, όπως φάνηκε, είχε γραφτεί με κοινό παρανομαστή.

Ο σύζυγός της, Υπάτιος, ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει τον τρόπο με τον οποίο έχασε μητέρα και γιο. 

Η 33χρονη Αποστολία ήταν γεννημένη στην Πτολεμαΐδα, μετά το 3ο Λύκειο σπούδασε στο ΕΠΑΛ της πόλης, ενώ μέχρι πρόσφατα εργαζόταν στην εταιρεία FANTASIA που αναλάμβανε τους στολισμούς σε γάμους και βαφτίσεις, αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης αναγκάστηκε να βάλει λουκέτο.

Αυτές τις ημέρες είχε κανονίσει να επισκεφθεί την Πτολεμαΐδα για να δει συγγενείς και φίλους και να χαρούν τις Αποκριές ενώ λόγω δουλειάς του συζύγου της, που εργάζεται στην ΕΥΔΑΠ, επέστρεφαν στην Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής. 

Η είδηση του τραγικού θανάτου έπεσε σαν βόμβα στους συγγενείς ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ο Υπάτιος ενημέρωσε τους δικούς του για το τραγικό συμβάν, με όση δύναμη βρήκε εκείνη τη στιγμή, αφού βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.   

Η κηδεία μητέρας και παιδιού θα γίνουν αύριο χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί το μέρος, αφού ο πατέρας κατάγεται από το Αντίγωνο Φλωρίνης ενώ η 33χρονη από την Πτολεμαΐδα.


σχετικα αρθρα