Κατάληψη στο υπουργείο Υποδομών και στο γραφείο του Γιάννη Ραγκούση πραγματοποιεί ομάδα μηχανικών της Γραμματείας Δημοσίων Έργων του υπουργείου, που διαμαρτύρονται για τις μετατάξεις προς την Περιφέρεια Αττικής. Πριν λίγη ώρα εισέβαλλαν στο γραφείο του υπουργού εκπρόσωποι των ιδιοκτητών ταξί και προς στιγμή δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ τους. Αυτή την ώρα εξετάζεται εάν θα γίνει τελικά η προγραμματισμένη συνάντηση του υπουργού με τους ιδιοκτήτες ταξί για το θέμα της απελευθέρωσης του επαγγέλματός τους.

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του υπουργείου αναφέρεται πως ο Γ.Ραγκούσης επρόκειτο να συναντήσει τους μηχανικούς αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης που θα είχε με τους ιδιοκτήτες ταξί.

Ωστόσο, ομάδα μηχανικών προχώρησε στην κατάληψη του υπουργείου και του γραφείου του.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο κ. Ραγκούσης ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί καμία συνάντηση εάν πρώτα δεν τερματιστεί η κατάληψη.

Παράλληλα, ζήτησε από τον αρμόδιο γενικό γραμματέα, κ. Οικονομίδη, να κινήσει την απαραίτητη πειθαρχική διαδικασία εναντίον όσων προέβησαν στις προαναφερόμενες ενέργειες.