ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει ο τραγικός πατέρας: «Έψαχνα την οικογένειά μου στα καμένα, νόμιζα ότι έβλεπα ταινία»

Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου 2017, 12:03 / Ανανεώθηκε 28 Φεβρουαρίου 2017, 13:03
Facebook Twitter Whatsapp

Συγκλονίζει ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο 41χρονος, που είδε τη γυναίκα του και το παιδί του να καίγονται μέσα στο αυτοκίνητό του στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συγκλονίζει ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο 41χρονος, που είδε τη γυναίκα του και το παιδί του να καίγονται μέσα στο αυτοκίνητό του στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, όταν μία Porsche που οδηγούσε ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης έχασε τον έλεγχο.

«Ο θόρυβος ήταν μεγάλος. Όταν βγήκα έξω δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Έβαλα την μπλούζα μου στο πρόσωπο για να πάρω μια αναπνοή. Είδα την οικογένεια μου μέσα στο αυτοκίνητο καμένους και έλεγα μήπως έπαθε κάτι το αυτοκίνητο και εξεράγη» ήταν τα πρώτα λόγια του. 

«Έφταιγε δεν έφταιγε η ψυχούλα του το ξέρει και αυτού» είπε ο Υπάτιος Πατμάνογλου μιλώντας στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη για τον 24χρονο οδηγό της Porsche, γιο του ιδιοκτήτη των Jumbo.

«Βγήκα έξω και έψαχνα να βρω τη γυναίκα μου» ανέφερε ο τραγικός πατέρας και συμπλήρωσε: «Έψαχνα την οικογένειά μου στα καμένα, νόμιζα ότι έβλεπα ταινία».

Μάλιστα ο ίδιος έδωσε «συλλυπητήρια στην οικογένεια του οδηγού», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το είδα ένα νεαρό παιδί, νεκρό μπροστά μου».

O Yπάτιος Πατμανόγλου σημείωσε στην κάμερα της εκπομπής πως πίσω από την Porsche ήταν και ένα αυτοκίνητο μάρκας Audi R8, όπου πιθανόν να έκαναν κόντρες. 

«Μετά το συμβάν, ήρθε το R8 κοντά μου και με ρώτησε ο νεαρός οδηγός του αν χρειάζομαι βοήθεια».

Ο τραγικός πατέρας διέψευσε τις πληροφορίες που ήθελαν την γυναίκα του να είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.