ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει η μαρτυρία του πρώτου θύματος του μανιακού της Κηφισιάς

Δημοσίευση 1 Μαρτίου 2017, 20:37 / Ανανεώθηκε 2 Μαρτίου 2017, 07:50
Facebook Twitter Whatsapp

Συγκλονίζει η μαρτυρία του πρώτου οδηγού ταξί που έπεσε θύμα του μανιακού δολοφόνου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συγκλονίζει η μαρτυρία του πρώτου οδηγού ταξί που έπεσε θύμα του μανιακού δολοφόνου.

Ο 31χρονος άντρας περιγράφει στην κάμερα του Alpha το περιστατικό, αναφέροντας ότι ο δράστης μπήκε στο ταξί ως διερχόμενος πελάτης. Σύμφωνα με το θύμα, ο μανιακός φορούσε φόρμα με κουκούλα και μιλούσε ελληνικά, ενώ σημείωσε ότι κατά την διάρκεια της κούρσας δεν αντάλλαξαν κουβέντα μεταξύ τους.

Εν συνεχεία ο οδηγός ταξί σημείωσε ότι ο άγνωστος άντρας επέλεξε να καθίσει στα πίσω και πιο συγκεκριμένα στη δεξιά  μεριά, ενώ σχολίασε και το χθεσινοβραδινό περιστατικό, δηλώνοντας ότι και με εκείνον συνέβη κάτι παρόμοιο, καθώς και το δικό του αυτοκίνητο είχε κυλήσει μετά τον πυροβολισμό.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης και στις δυο περιπτώσεις επιθέσεων, πήρε κούρσα από κεντρικό σημείο της Κηφισιάς με κατεύθυνση την Εκάλη. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εκτιμούν πως ο μανιακός είναι γνώστης της περιοχής για αυτό και επιλέγει να πραγματοποιεί επιθέσεις σε σημεία που γνωρίζει δρόμους διαφυγής και αισθάνεται «άτρωτος».

Ήδη αστυνομικοί έχουν στην διάθεσή τους βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος από σπίτια και επιχειρήσεις και έχουν θέσει σε εφαρμογή σχέδιο για τον εντοπισμό και την σύλληψή του, πριν ξαναχτυπήσει.

Ο δράστης εκτιμάται πως έχει τοποθετήσει σιγαστήρα στο όπλο, κάτι που προκύπτει και από μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων οι οποίοι δεν άκουσαν ήχο από πυροβολισμό κατά την διάρκεια της δολοφονίας του 52χρονου οδηγού ταξί.