current views are: 6

2 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση16:52

«Άφαντος» ο serial killer της Κηφισιάς- Αποφεύγουν να δουλεύουν νύχτα οι οδηγοί ταξί

Ελεύθερος και άκρως επικίνδυνος παραμένει ο μανιακός που έχει στοχοποιήσει οδηγούς ταξί στην περιοχή της Κηφισιάς καθώς οι έρευνες των αρχών παραμένουν μέχρις στιγμής δίχως αποτέλεσμα.  

Δημοσίευση 16:52’

Ελεύθερος και άκρως επικίνδυνος παραμένει ο μανιακός που έχει στοχοποιήσει οδηγούς ταξί στην περιοχή της Κηφισιάς καθώς οι έρευνες των αρχών παραμένουν μέχρις στιγμής δίχως αποτέλεσμα.  

Ελεύθερος και άκρως επικίνδυνος παραμένει ο μανιακός που έχει στοχοποιήσει οδηγούς ταξί στην περιοχή της Κηφισιάς καθώς οι έρευνες των αρχών παραμένουν μέχρις στιγμής δίχως αποτέλεσμα. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας αναζητούν την αιτία που πυροδότησε την δολοφονική μανία του, ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο να είχε πραγματοποιήσει και παλιότερα επιθέσεις σε βάρος οδηγών ταξί.

Παράλληλα στο πλαίσιο των ερευνών εξετάζουν το ενδεχόμενο ο δράστης να είχε προσωπικά με τους δυο οδηγούς  κάτι που δεν φαίνεται ιδιαιτέρως πιθανό. Μετά την επιβεβαίωση πως ο μανιακός ήταν και στις δυο περιπτώσεις το ίδιο άτομο, όπως προέκυψε από την βαλλιστική εξέταση καλούνται να εντοπίσουν άμεσα έναν serial killer, προτού χτυπήσει εκ νέου. Οι αρχές εκτιμούν πως ο δράστης των επιθέσεων έχει εμμονικές τάσεις στις τάξεις των οδηγών ταξί επικρατεί ο φόβος και ο τρόμος

Οι οδηγοί ταξί μιλούν για μεροκάματο του τρόμου. Πολλοί μάλιστα  δεν κρύβουν πως απέφυγαν να εργαστούν το βράδυ της ενώ όσοι δούλεψαν το έκαναν επιλέγοντας πελάτες υπό τον φόβο του μανιακού. Οι άνδρες της ασφάλειας σαρώνουν τις κάμερες κλειστού κυκλώματος της περιοχής για τον εντοπισμό τυχόν υλικού που θα έχει καταγράψει τον μανιακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αστυνομικοί που εξέτασαν τα δυο ταξί που επιτέθηκε ο μανιακός, δεν εντόπισαν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό κάτι που σημαίνει πως λαμβάνει μέτρα αυτοπροστασίας.


σχετικα αρθρα