current views are: 6

5 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση11:47

Εξιχνιάστηκε δολοφονία ηλικιωμένου μετά από 8 μήνες – Εμπλεκόταν σε σπείρα ναρκωτικών!

Απίστευτη τροπή πήρε η έρευνα ανθρωποκτονίας ενός 67χρονου άνδρα που είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη  στις 20 Μαΐου του 2016

Δημοσίευση 11:47’

Απίστευτη τροπή πήρε η έρευνα ανθρωποκτονίας ενός 67χρονου άνδρα που είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη  στις 20 Μαΐου του 2016

Απίστευτη τροπή πήρε η έρευνα ανθρωποκτονίας ενός 67χρονου άνδρα που είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη  στις 20 Μαΐου του 2016, καθώς όπως προέκυψε δράστης ήταν ένας 60χρονος και αιτία του φόνου στάθηκαν οι οικονομικές διαφορές από εμπορία ναρκωτικών ουσιών!

Στις 20 Μαΐου ένας άγνωστος  ενημέρωνε την αστυνομία για μια απόπειρα δολοφονίας με θύμα τον 67χρονο. Άμεσα στο σπίτι του  έσπευσαν και τον εντόπισαν μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο «Παπαγεωργίου» και εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Την επόμενη ημέρα ο ηλικιωμένος άνδρας κατέληξε. Από εκείνη την στιγμή οι άνδρες της ασφάλειας ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών αλλά και το κίνητρο της δολοφονίας.

Μετά από ενδελεχή  έρευνα προέκυψε πως δράστης του φόνου ήταν ένας 60χρονος, ενώ ηθικός αυτουργός ένας άνδρας 55  ετών. Αιτία στάθηκαν οι διαφορές του θύματος με τον 55χρονο που αφορούσαν οικονομικές συνδιαλλαγές από εμπορία ναρκωτικών. Στην υπόθεση εμπλέκεται ένας ακόμη 53χρονος και μια 46χρονη γυναίκα που είναι κρατούμενη σωφρονιστικού καταστήματος στη Βόρεια Ελλάδα.


σχετικα αρθρα