current views are: 6

9 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση13:10

Πώς ξέφυγε ο «εγκέφαλος» του Captagon – Η αδυναμία στα μπουζούκια του καταζητούμενου πρώην αστυνομικού

Μέσα απο τα χέρια των αρχών κατάφερε να διαφύγει ο «εγκέφαλος» και διακινητής των 635.000 χαπιών captagon ή αλλιώς του ναρκωτικού των Τζιχαντιστών που εξαρθρώθηκε από το ΣΔΟΕ, την ΕΛ.ΑΣ και το λιμενικο σώμα. 

Δημοσίευση 13:10’

Μέσα απο τα χέρια των αρχών κατάφερε να διαφύγει ο «εγκέφαλος» και διακινητής των 635.000 χαπιών captagon ή αλλιώς του ναρκωτικού των Τζιχαντιστών που εξαρθρώθηκε από το ΣΔΟΕ, την ΕΛ.ΑΣ και το λιμενικο σώμα. 

Μέσα απο τα χέρια των αρχών κατάφερε να διαφύγει ο «εγκέφαλος» και διακινητής των 635.000 χαπιών captagon ή αλλιώς του ναρκωτικού των Τζιχαντιστών που εξαρθρώθηκε από το ΣΔΟΕ, την ΕΛ.ΑΣ και το λιμενικο σώμα.

Ο «εγκέφαλος» της σπείρας, γνωστός και  ως «Ανδρέας» διέφυγε πηδώντας απο το μπαλκόνι του σπιτιού του, ενώ ο συνταξιούχος αστυνομικός, γνωστός και ως «Σάκης» κατάφερε να κρυφτεί σε άλσος στο «εργαστήριο» της σπείρας στη Νέα Πέραμο.

 Όπως προκύπτει λοιπόν απο την δικογραφία ο αρχηγός «σε επιχείρηση στις 2 Μαρτίου 2017 στην οδό πλατείας Κύπρου στο Γαλάτσι, η γυναίκα του 47χρονου βγήκε από το σπίτι. Την πλησίασαν συνάδελφοι και τη ρώτησαν που βρίσκεται ο σύζυγός της.Τους απάντησε ότι είναι εντός της οικίας ασθενής.

Μεταβαίνοντας στην οικία προς διαπίστωση των λεγομένων της δεν εντοπίστηκε ο αρχηγός, ενώ η πεθερά του, που βρισκόταν στο σπίτι, είπε ότι είχε πηδήξει στον ακάλυπτο χώρο από το μπαλκόνι.

Παρά τις έρευνες δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του. Στο σπίτι του βρέθηκε μπλοκ σημειώσεων που έγραφε «Κουβέιτ Χημικά – Οξέα βιομηχανικής χρήσης», όπως και μία διεύθυνση e-mail για κρυπτογραφημένες επαφές».

Με κινηματογραφικό τρόπο κατάφερε να διαφύγει και ο συνταξιούχος αστυνομικος απο το εργαστήριο στην οδό Διγενή Ακρίτα στη Νέα Πέραμο.

«Κατά τη διάρκεια της φρούρησης του εργαστηρίου εμφανίστηκε ο 44χρονος οδηγός ταξί (κατηγορούμενος) με αυτοκίνητο μάρκας Mercedes στο οποίο επέβαινε και ο αστυνομικός. Το όχημα σταμάτησε μπροστά από το εργαστήριο. Ο 44χρονος κατέβηκε και έλεγξε το λουκέτο και όταν οι υπάλληλοι τον πλησίασαν για να τον ακινητοποιήσουν πρόλαβε να επιβιβαστεί και να διαφύγει προσωρινά. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε λίγα λεπτά αργότερα σε χωματόδρομο λοφίσκου και ο μεν αυτοκινητιστής ακινητοποιήθηκε, ο δε αστυνομικός, ο οποίος είχε ανέβει υψηλότερα στο λοφίσκο για να παρατηρεί τις κινήσεις στον περιβάλλοντα χώρο του εργαστηρίου, ενώ εκλήθη να παραδοθεί και να μείνει ακίνητος διέφυγε τρέχοντας σε διπλανό αλσύλλιο. Παρά τις έρευνες δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του».
 
Ο 53χρονος αστυνομικός, όπως προκύπτει από τις αναρτήσεις του στο Facebook, ήταν λάτρης των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, από όπου συνήθιζε να ανεβάζει βίντεο και φωτογραφίες από το πρόγραμμα γνωστών τραγουδιστών. Την δικογραφία έφερε στο «φως» της δημοσιότητας η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

 


σχετικα αρθρα