Στα βαριά τραύματά του υπέκυψε τελικά των δυό ετών αγοράκι από την Κρήτη που τραυματίστηκε σοβαρά όταν η μητέρα του κατα λάθος το χτύπησε με το αμάξι. «Η κατάσταση του παιδιού ήταν ιδιαίτερα ασταθής από χθες το πρωί» είπε στο ειδησεογραφικό site της Κρήτης (cretalive.gr) ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, Γ. Μπριασούλης.

Το αγοράκι έφθασε στο νοσοκομείο του Ηρακλείου, από την Κριτσά του Αγίου Νικολάου, με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, και το βράδυ της Τρίτης υπεβλήθη σε οστεοεκτομή, προκειμένου να αποσυμφορηθεί ο εγκέφαλος.


Το χρονικό της τραγωδίας

Η μητέρα φέρεται να επιβίβαζε τα δίδυμα αγόρια της στο αυτοκίνητο με σκοπό να μεταβούν στο νοσοκομείο για εμβολιασμό. Αφού επιβίβασε το ένα παιδί, δεν μπορούσε να ανοίξει την άλλη πόρτα του αυτοκινήτου, το οποίο ήταν σταθμευμένο κοντά στον τοίχο.

Έτσι άφησε το παιδί λίγο πιο μακριά από το όχημα και μπήκε στο αυτοκίνητο για να κάνει όπισθεν και να "απελευθερωθεί" η πόρτα. Η μητέρα δεν είδε ότι το αγοράκι βρέθηκε κοντά στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να το χτυπήσει με τον προφυλακτήρα.
πηγή: cretalive.gr