current views are: 6

10 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση07:25

«Αγγίζουν» τον μανιακό δολοφόνο της Κηφισιάς: Η μαρτυρία-φωτιά και τα «ορφανά» αποτυπώματα

Έναν ύποπτο και ορφανά αποτυπώματα έχει βάλει στο «μικροσκόπιο» η αστυνομία, η οποία πλησιάζει στη σύλληψη του μανιακού δολοφόνου των οδηγών ταξί στην Κηφισιά. 

Δημοσίευση 07:25’

Έναν ύποπτο και ορφανά αποτυπώματα έχει βάλει στο «μικροσκόπιο» η αστυνομία, η οποία πλησιάζει στη σύλληψη του μανιακού δολοφόνου των οδηγών ταξί στην Κηφισιά. 

Έναν ύποπτο και  «ορφανά» αποτυπώματα έχει βάλει στο «μικροσκόπιο» η αστυνομία, η οποία πλησιάζει στη σύλληψη του μανιακού δολοφόνου των οδηγών ταξί στην Κηφισιά. 

Στο σκοτεινό τοπίο των ερευνών έριξε «φως» το τηλεφώνημα αγνώστου στην αστυνομία το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης κατά Ζωής απέκτησαν πληροφορίες για την ταυτότητα και τον τόπο διαμονής ενός υπόπτου.

Ο εν λόγω ύποπτος συγκεντρώνει όλες τις ενδείξεις, που έχει σχηματίσει ο ειδικός ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ, ενώ όπως προκύπτει είναι κάτοικος της περιοχής. 

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους «ορφανά» αποτύπώματα, που συνέλεξαν από τα δύο ταξί, αλλά για την ώρα δεν μπορούν να τα αξιοποιήσουν, καθώς δεν υπάρχει αντίστοιχο αποτύπωμα στη βάση δεδομένων.

Στο κάδρο των ερευνών παραμένουν ακόμη 10 άτομα, οι οποίοι έχουν αρκετά στοιχεία, με βάση το ψυχολογικό προφίλ που έχει σχηματίσει ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να συνδράμει στον εντοπισμό του μανιακού.

Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί έχουν δείξει φωτογραφίες των υπόπτων στον πρώτο οδηγό ταξί που δέχθηκε επίθεση από τον μανιακό, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα.


σχετικα αρθρα