current views are: 10

14 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση09:56

Υγειονομική βόμβα το Δημοτικό κολυμβητήριο Μυτιλήνης! – Απίστευτες εικόνες

Σε τραγική κατάσταση το κτίριο που ήταν άλλοτε η «βιτρίνα» της πόλης στο λιμάνι

Δημοσίευση 09:56’

Σε τραγική κατάσταση το κτίριο που ήταν άλλοτε η «βιτρίνα» της πόλης στο λιμάνι

Απίστευτες είναι οι εικόνες μέσα από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Μυτιλήνης, το οποίο από «καμάρι» και «βιτρίνα» στο λιμάνι του νησιού, έχει μετατραπεί σε ωρολογιακή βόμβα.

Όπως βλέπετε τόσο στις φωτογραφίες όσο και στο video που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το lesvosnews και ο Γιάννης Συνάνης, η κατάσταση στις εγκαταστάσεις είναι τραγική.

Το κτίριο έχει κριθεί κριθεί ακατάλληλο προς χρήση και έχει εδώ και πάρα πολύ καιρό εγκαταλειφθεί στο έλεος του Θεού.

Αποτέλεσμα ήταν να βρουν καταφύγιο στο εσωτερικό του, εκατοντάδες μετανάστες, που έψαχναν ένα κατάλυμα να βρουν προκειμένου να γλυτώσουν από τα κρύα και τις βροχές.

Όπως αναφέρει ο Γιάννης Συνάνης, οι αρχές ασφαλείας γνώριζαν εδώ και πολύ καιρό ότι το Κολυμβητήριο Μυτιλήνης είχε γίνει το καταφύγιο των μεταναστών, έκαναν όμως τα «στραβά μάτια» βλέποντας την κρατική αναλγησία να μην μπορεί να προστατέψει τους μετανάστες, αλλά και τους κατοίκους της Λέσβου. Κι αυτό γιατί το κτίριο είναι άκρως επικίνδυνο για κατάρρευση.

Μια ματιά στο video αλλά και στις φωτογραφίες είναι αρκετή για να καταλάβετε τι συμβαίνει, καθώς οι μετανάστες έτρωγαν και αφόδευαν όπου έβρισκαν.

Οι καταστροφές που έχουν γίνει στον εσωτερικό χώρο είναι ολοκληρωτικές.

 

 

 

 

 


σχετικα αρθρα