Τρόμο και ανησυχία στους γονείς των παιδιών στη Λαμία έχει προκαλέσει η διπλή επίθεση ενός άγνωστου άνδρα που το βράδυ της Δευτέρας και σε διάστημα μόλις 45 λεπτών επιτέθηκε πισώπλατα με μαχαίρι σε δυο παιδιά ηλικίας 13 και 18 ετών τα οποία και μαχαίρωσε.

Στις 20:35 ένα 13χρονο κορίτσι δέχτηκε επίθεση από τον μανιακό στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Λεβαδίτου. Ο δράστης της κατάφερε μαχαιριές στην πλάτη τρομοκρατώντας την ανήλικη κοπέλα. Αμέσως μετά την επίθεση ο δράστης διέφυγε και η κοπέλα σε κατάσταση σοκ πήγε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 21:10 ένας 18χρονος δέχτηκε επίθεση από τον ίδιο άνδρα στην περιοχή του Φανού κοντά στο νεκροταφείο. Και σε αυτή την περίπτωση ο δράστης επιτέθηκε πισώπλατα και μαχαίρωσε στην πλάτη τον νεαρό. Ο δράστης προκάλεσε επιφανειακά τραύματα στα παιδιά τα οποία προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ.

Από τις καταθέσεις τους προκύπτει πως δράστης είναι το ίδιο άτομο. Πρόκειται για άνδρα 45 με 50 ετών με καστανά μαλλιά, ήταν τα μόνα χαρακτηριστικά που συγκράτησαν. Άνδρες της ασφάλειας συλλέγουν μαρτυρίες και αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό προκειμένου να συλλάβουν τον μανιακό