current views are: 9

15 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση12:59

Ποιος είναι ο Πατρινός ειδικευόμενος γιατρός που τραυματίστηκε στο ΕΛΠΙΣ

Ώρες αγωνίας περνούν οικογένεια, φίλοι και συνάδελφοι του Πατρινού νεαρού γιατρού που τραυματίστηκε στο νοσοκομείο  ΕΛΠΙΣ

Δημοσίευση 12:59’

Ώρες αγωνίας περνούν οικογένεια, φίλοι και συνάδελφοι του Πατρινού νεαρού γιατρού που τραυματίστηκε στο νοσοκομείο  ΕΛΠΙΣ

Ώρες αγωνίας περνούν οικογένεια, φίλοι και συνάδελφοι του Πατρινού νεαρού γιατρού, ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ. 

Ο ειδικευόμενος γιατρός βρέθηκε από εσωτερικές σκάλες του νοσοκομείου, στο έδαφος, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Φίλοι και συγγενείς του ίδιου και της οικογένειάς του, στην Πάτρα, εύχονται να περάσει η περιπέτεια του 26χρονου και να αποκατασταθεί άμεσα η υγεία του.

Ο Νίκος Βίτσας φοίτησε στο Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Πατρών και στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Ο πατέρας του εργαζόταν στον ΟΤΕ ενώ και ο αδερφός του είναι γιατρός, με ειδίκευση στη γυναικολογία και κάνει μετεκπαίδευση στη Γερμανία.

«Ο 26χρονος έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και είναι διασωληνωμένος. Αυτό που προέχει είναι η υγεία του συναδέλφου μας. Έχουμες ζητήσει εγγράφως ενημέρωση από το νοσοκομείο για τις συνθήκες του ατυχήματος.Περιμένουμε απαντήσεις» λέει στο thebest.gr η Πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) Ματίνα Παγώνη.

Η ΕΙΝΑΠ σε ανακοίνωση που εξέδωσε προχθές για το συμβάν ανέφερε ότι ο γιατρός στηρίχτηκε στην κουπαστή της σκάλας και αυτή υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος και να πάθει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Από την πλευρά της η Διοίκηση του νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ διαψεύδει ότι υποχώρησε η κουπαστή και πως οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.


σχετικα αρθρα