current views are: 8

20 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση07:41

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον Σώρρα – Ψάχνουν τα ηλεκτρονικά του «αποτυπώματα»

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε 8 χρόνια κάθειρξη.

Δημοσίευση 07:41’

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε 8 χρόνια κάθειρξη.

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε 8 χρόνια κάθειρξη. Την ίδια ώρα, οι αρχές αναζητούν τα ηλεκτρονικά του ίχνη, τα οποία θα τις οδηγήσουν ένα βήμα πιο κοντά στον καταζητούμενο. 

Ο έλεγχος στο λιμάνι της Πάτρας και στις ακτοπλοϊκές εταιρείες ολοκληρώθηκε, χωρίς όμως να εντοπιστεί άτομο με τα χαρακτηριστικά του Σώρρα, καθώς υπήρχαν φόβοι ότι έχει διαφύγει στην Ιταλία και από εκεί σε κάποια χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Ωστόσο, το ενδεχόμενο να βρίσκονται στο εξωτερικό παραμένει ανοιχτό, γι’ αυτό και επισπεύδονται οι διαδικασίες για διεθνές ένταλμα σύλληψης. Υπενθυμίζεται πως ήδη η αστυνομία έχει πραγματοποιήσει έρευνες στα σπίτια των παιδιών του σε Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα και Μεσόγεια.

Ωστόσο, οι απαντήσεις για το πού βρίσκεται ο καταδικασθείς για υπεξαίρεση θα βρεθούν μελετώντας τα ηλεκτρονικά του ίχνη, και ειδικότερα του κόμβου μετάδοσης, αποστολής και του παραλήπτη του βίντεο με το παραλήρημα του Σώρρα, προκειμένου να εντοπιστεί έστω και ένα στίγμα του χώρου παρουσίας του αναζητούμενου ζευγαριού, με τα πρώτα αποτελέσματα να αναμένονται σήμερα.

 


σχετικα αρθρα