current views are: 11

20 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση15:00

Στη Μεσσηνία γυρίστηκε το «Survivor» της Νορβηγίας – Σε κτήμα πασίγνωστης ηθοποιού!

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο κτήμα πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού διαδραματίστηκε το Mesternes Mester 2017

Δημοσίευση 15:00’

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο κτήμα πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού διαδραματίστηκε το Mesternes Mester 2017

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο κτήμα πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού διαδραματίστηκε το “Mesternes Mester 2017” ή αλλιώς, το Νορβηγικό “Survivor”. 

Η Βίκυ Σταυροπούλου “φιλοξένησε” κατά ένα μέρος τη μεγάλη αυτή παραγωγή.

Το Survivor δεν κάνει θραύση μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στη Νορβηγία! Τι συνδέει όμως τη χώρα μας με τη νορβηγική παραγωγή;

«Οι Πρωταθλητές των Πρωταθλητών», όπως μεταφράζεται η νορβηγική εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης, που προβάλλεται στη νορβηγική τηλεόραση, έχει γυριστεί στη Μεσσηνία.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, και στη χώρα της Σκανδιναβίας, έχει κερδίσει την προτίμηση του κοινού, αποσπώντας ποσοστά τηλεθέασης που ξεπερνούν και το 70%.

Το τηλεπαιχνίδι προβλήθηκε σε 10 ωριαία επεισόδια και «ρίχνει αυλαία» το βράδυ του Σαββάτου. Ο μεγάλος τελικός έλαβε χώρα στην Αρχαία Μεσσήνη.

Καλαμάτα, Βέργα, Μάνη, Πύλος, Βοϊδοκοιλιά, Μεθώνη είναι ορισμένα από τα μέρη που φιλοξένησαν τη συγκεκριμένη παραγωγή και έχουν δημιουργήσει ένα άκρως θετικό κλίμα στο νορβηγικό κοινό καθώς και την αύξηση του τουρισμού.

Για τη Μεσσηνία έχουν γραφτεί και διάφορα άρθρα – που βοηθούν στην ανάπτυξη του τουρισμού – με χαρακτηριστικό παράδειγμα το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Dagbladet», που αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «η εκπομπή, που πέρυσι φιλοξενήθηκε στο Μονακό, φέτος κερδίζει τις εντυπώσεις από την Καλαμάτα».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η παραγωγή του «Mesternes Mester» φιλοξενήθηκε στο κτήμα της ηθοποιού Βίκυς Σταυροπούλου, στη Σάνταβα.

Απολαύστε μπόλικο φωτογραφικό υλικό…


σχετικα αρθρα