current views are: 5

23 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση14:09

Στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» με τη WIND

Με μήνυμα “Δείξε ποιος Είσαι” η WIND δίνει για 7η χρονιά το παρών ως Μέγας Χορηγός στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος».

Δημοσίευση 14:09’

Με μήνυμα “Δείξε ποιος Είσαι” η WIND δίνει για 7η χρονιά το παρών ως Μέγας Χορηγός στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος».

Με μήνυμα “Δείξε ποιος Είσαι” η WIND δίνει για 7η χρονιά το παρών ως Μέγας Χορηγός στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος».

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 τα μέλη της WIND Running Team, της ομάδας δρομέων των εργαζομένων, συνεργατών και φίλων της εταιρείας, τρέχουν για καλό σκοπό στηρίζοντας το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο και το «Άσυλο του Παιδιού».

Στη «γαλάζια» ομάδα, συμμετέχουν και στηρίζουν τον κοινωφελή σκοπό δημοφιλείς Έλληνες: ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο Λούκας Γιώρκας, η Αποστολία Ζώη, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, η Χριστίνα Κοντοβά, η Ράνια Κωστάκη, ο Γιώργος Μανίκας, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, η Νικολέττα Ράλλη, ο Ρένος Ρώτας, η Σάσα Σταμάτη, ο Αντώνης Σρόιτερ, Εύη Φραγκάκη και η Σοφία Χαρμαντά αναλαμβάνουν τον ξεχωριστό ρόλο των πρεσβευτών της WIND Running Team.

Παράλληλα, δρομείς κάθε ηλικίας που θέλουν να συμμετάσχουν στη μεγάλη γιορτή, να αθληθούν και παράλληλα να γίνουν μέλος της μεγάλης «οικογένειας» της WIND Running Team προσφέροντας στα παιδιά και ταυτόχρονα αναδεικνύοντας το έργο των δύο φορέων, έχουν για πολύ λίγο ακόμη περιθώριο να δηλώσουν Δωρεάν Συμμετοχή με την ομάδα της WIND, συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής στο http://bit.ly/2mseInk.

Ο 12ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, υποστηρίζεται από τους θεσμικούς πολιτειακούς φορείς, καθώς και εθελοντές και φέτος είναι αφιερωμένος στον Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη.

Η WIND είναι Μέγας χορηγός και πάροχος Τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της διοργάνωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μαθαίνουν νέα, να ενημερώνονται για ειδικές προσφορές, να λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμούς και να κατεβάζουν δωρεάν φωτογραφίες και βίντεο από τον αγώνα από τις σελίδες της ομάδας της WIND Running Team στο Facebook https://www.facebook.com/windrunningteam και στο Instagram https://www.instagram.com/windrunningteam_gr.


σχετικα αρθρα