current views are: 26

24 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση09:00

Συγκλονίζουν τα στοιχεία για το έγκλημα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο – Παραολυμπιονίκης σκότωσε τον άντρα της ερωμένης του

Ποιος ήταν ο δολοφόνος – Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου το θύμα

Δημοσίευση 09:00’

Ποιος ήταν ο δολοφόνος – Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου το θύμα

Ανατρέπονται τα μέχρι στιγμής δεδομένα σχετικά με τη δολοφονία στο πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο δράστης ιδιοκτήτης του πρακτορείου και παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης, διατηρούσε σχέση με τη γυναίκα του θύματος.

Το θύμα,ονομάζεται Μάριος Λουκόπουλος, αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι ήταν υπάλληλος του πρακτορείου, εντέλει ήταν ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στο Νέο Φάληρο και είχε πάει στο πρακτορείο για ζητήσει εξηγήσεις από τον παραολυμπιονίκη της κολύμβησης, έχοντας μαζί του όπλο.

 

Πάνω στον έντονο διαπληκτισμό  το όπλο του εκπυρσοκροτεί μια φορά, όμως ο δράστης κατάφερε να τον αφοπλίσει και πάνω στην συμπλοκή τον πυροβόλησε. Στο σημείο βρέθηκαν 4 κάλυκες. 

Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου το θύμα

Το θύμα, ηλικίας 47 ετών, ήταν διευθυντής ξενοδοχείου στο Νέο Φάληρο. Παράλληλα, ασχολούταν αρκετά με τα όπλα, ενώ ήταν Γενικός Γραμματέας του Αθλητικού Σκοπευτικού Συλλόγου, «Βεληνεκές». Μάλιστα έχει αναρτήσει αρκετές φωτογραφίες με όπλα. 

Ποιος είναι ο Βασίλης Τσαγκάρης, δράστης του εγκλήματος

Ο 39χρονος παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης, βρισκεται υστερα από αυτοκινητικό ατύχημα το 2002, με παραπληγία, σε αναπηρικό αμαξίδιο. 

Το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, ενώ επέστρεφε από προπόνηση που έκανε στη θάλασσα εξετράπη της πορείας του, ανετράπη σε γέφυρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα.

Το 2004 αρχίζει την ενασχόλησή του με την κολύμβηση στον «Ηρόδικο» Μοσχάτου, και στη συνέχεια κατακτά παγκόσμιες διακρίσεις και κατατάσσεται 6ος στους πΟΑ του Πεκίνο και του Λονδίνου ενώ κατακτά την τριτη θεση στην παγκόσμια κατάταξη (2012) της κατηγορίας του  (SB3- 50m  πρόσθιο).

Ο παραολυμπιονίκης μάλιστα το 2010 είχε κατέλθει ως υποψήφιος στο συνδυασμό »Πειραιάς Πολιτών Καθαρή συμφωνία».


σχετικα αρθρα