current views are: 5

24 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση23:25

Απίστευτο: Πατέρας έβαλε την… 15χρονη κόρη του να κλέψει χρυσαφικά

Οικογενειακή υπόθεση φαίνεται πως είναι για έναν πατέρα και μια κόρη η κλοπή…

Δημοσίευση 23:25’
αρθρο-newpost

Οικογενειακή υπόθεση φαίνεται πως είναι για έναν πατέρα και μια κόρη η κλοπή…

Οικογενειακή υπόθεση φαίνεται πως είναι για έναν πατέρα και μια κόρη η κλοπή…

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ένας πατέρας στις Σέρρες φέρεται ότι έβαλε την 15χρονη κόρη του να κλέψει χρυσαφικά αξίας 80.000 ευρώ από κοσμηματοπωλείο των Σερρών.

Ύστερα από αστυνομική κινητοποίηση συνελήφθησαν ο 39χρονος και η ανήλικη κόρη του, την ώρα που τα κλοπιμαία φαίνεται ότι ήδη πουλήθηκαν από τον πατέρα έναντι 20.000 ευρώ σε άγνωστο άτομο στη Θεσσαλονίκη.

Όπως έγινε γνωστό, προχθές το μεσημέρι, η 15χρονη, κατόπιν κατευθύνσεων που της έδωσε ο πατέρας της, μπήκε στο κοσμηματοπωλείο, όπου προσποιούμενη την πελάτισσα και χωρίς να γίνει αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη, αφαίρεσε μία υφασμάτινη θήκη με χρυσές αλυσίδες.

Στη συνέχεια παρέδωσε τα κοσμήματα στον πατέρα της, ο οποίος την περίμενε κοντά στην επιχείρηση, και εξαφανίστηκαν. Ένα 24ωρο αργότερα, όμως, εντοπίστηκαν σε περιοχές των Σερρών και συνελήφθησαν.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 39χρονος Ρομά φέρεται να εμπλέκεται σε κλοπές που εξιχνιάστηκαν πρόσφατα από τις Αστυνομικές Αρχές των Σερρών.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των κλεμμένων κοσμημάτων, αλλά και για την ταυτοποίηση του άγνωστου άνδρα που τα παρέλαβε, αφού σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

 


σχετικα αρθρα