current views are: 10

25 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση07:26

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο δράστης του φονικού στο Μοσχάτο – Από τους Παραολυμπιακούς στη δολοφονία

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη αδυνατεί να συνειδητοποιήσει τον κυνισμό και την σκληρότητα που επέδειξε ο παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης

Δημοσίευση 07:26’

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη αδυνατεί να συνειδητοποιήσει τον κυνισμό και την σκληρότητα που επέδειξε ο παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη αδυνατεί να συνειδητοποιήσει τον κυνισμό και την σκληρότητα που επέδειξε ο παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης που εκτέλεσε τον 47χρονο αντίζηλο του, μέσα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί στο Μοσχάτο.

Ο Τσαγκάρης είχε πετύχει μεγάλες διακρίσεις στο πρόσθιο ενώ ήταν και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Για τα μάτια μιας γυναίκας ο Παραολυμπιονίκης έγινε εκτελεστής. Είχε προλάβει να ζήσει μία προσωπική τραγωδία, να βιώσει την αθλητική καταξίωση και να γίνει μέρος μιας κοινωνίας που από το βράδυ της Πέμπτης, δηλώνει σοκαρισμένη με την πράξη του καθώς και το γεγονός πως πυροβόλησε τον 47χρονο αντίζηλο του μέσα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ και στην συνέχεια ατάραχος πήγε σπίτι του αφού τον κλείδωσε και τον άφησε να ψυχορραγεί.

Ο Βασίλης Τσαγκάρης έμεινε παράλυτος μετά από τροχαίο ατύχημα με αυτοκίνητο το 2010.Την ίδια χρονιά βάζει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό του Γιάννη Μίχα “Πειραιάς Πολίτων – Καθαρή Συμφωνία“.

Μετά την ανατροπή στη ζωή του, αφοσιώνεται στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στο αγαπημένο του άθλημα το  πρόσθιο. Καταφέρνει να πάει σε δύο Παραολυμπιακους αυτούς του Πεκίνου και του Λονδίνου όπου κατακτά την 6η θέση.

Πλέον είναι αντιμέτωπος βαριά ποινή φυλάκισης καθώς παραδέχτηκε την δολοφονία του 47χρονου επιχειρηματία, καθώς και το γεγονός πως το όπλο του εγκλήματος ήταν δικό του και όχι του θύματος όπως αρχικά είχε υποστηρίξει.

Αίτια του φονικού η προσωπικές διαφορές και μία γυναίκα με την οποία ο δράστης είχε σχέση και το θύμα είχε  χωρίσει.


σχετικα αρθρα