current views are: 12

27 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση18:17

Πρώην σύζυγος θύματος παραολυμπιονίκη: «Δεν θα βγεις ζωντανή σήμερα, θα σε σκοτώσω»

Σοκ και δέος προκαλεί με την κατάθεση της η 42χρονη σύζυγος του Μάριου Λουκόπουλου.

Δημοσίευση 18:17’

Σοκ και δέος προκαλεί με την κατάθεση της η 42χρονη σύζυγος του Μάριου Λουκόπουλου.

Σοκ και δέος προκαλεί με την κατάθεση της η 42χρονη σύζυγος του Μάριου Λουκόπουλου. Η γυναίκα που αποτέλεσε «πέτρα του σκανδάλου» μεταξύ των δυο ανδρών αποκάλυψε την ερωτική σχέση που είχε με τον  Βασίλη Τσαγκάρη καθώς και την απειλή που δέχθηκε από εκείνον όταν προσποιούμενος τον άρρωστο, την κάλεσε στο σπίτι του, κολλώντας της το πιστόλι στον κρόταφο.

Η «μοιραία γυναίκα» στην ένορκη κατάθεσή της περιέγραψε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο γάμος της με τον 47χρονο θύμα, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε, έτρεφε ακόμη αισθήματα για εκείνον. «Με τον Μάριο μπορεί να είχαμε όλα αυτά τα προβλήματα που σας είπα παραπάνω, αλλά δεν έπαψα ποτέ να τον αγαπάω. Μάλιστα σε όσους έλεγα ότι ακόμα αγαπάω τον Μάριο, μου έλεγαν ότι είμαι τρελή, γιατί δεν είναι φυσιολογικό με όλα αυτά που έχουν γίνει μεταξύ μας να έχω ακόμη αισθήματα για αυτόν τον άνθρωπο.»

Αναφερόμενη στον παραολυμπιονίκη, υποστήριξε πως η σχέση τους ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο το 2015 και ολοκληρώθηκε την Μεγάλη Παρασκευή του 2016 «Τη Μεγάλη Δευτέρα του 2016, ο Μάριος με το πρόσχημα ότι ήταν άρρωστος και ήθελε να του φέρω κάποια φάρμακα με φώναξε στο σπίτι που είχε μετακομίσει. Με το που μπήκα μέσα με έδωσε με χειροπέδες, μου έβαλε ένα πιστόλι στο κεφάλι και μου είπε «σήμερα τελείωσαν όλα, από δω μέσα δεν θα βγεις ζωντανή, θα σε σκοτώσω και μετά θα σκοτώσω τον μ@@@ που γ@@@@και τη μάνα του».


σχετικα αρθρα