current views are: 4

29 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση05:10

Στις 5 Απριλίου αναμένεται… επανεμφάνιση του κρυπτώμενου Σω(τη)ρρα

Στη Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πελοπόννησο είναι πεπεισμένοι πως κρύβεται ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του

Δημοσίευση 05:10’

Στη Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πελοπόννησο είναι πεπεισμένοι πως κρύβεται ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του

Στη Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πελοπόννησο είναι πεπεισμένοι πως κρύβεται ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του. Ο…αυτόχθων Έλλην ιθαγενής, κατά δήλωσή του, δεν παραδίδεται και όπως όλα δείχνουν δεν έχει καμία πρόθεση να το πράξει έως τις 5 Απριλίου.

Η ημερομηνία συτή θεωρείται σταθμός για την τύχη του ανθρώπου που έχει καταδικαστεί με 8 χρόνια κάθειρξης λόγω υπεξαίρεσης 50.000 ευρώ, αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενά του, τα οποία ασπάστηκαν χιλιάδες οπαδοί του, είχε διαθέσιμα 600 τρισ. για την αποπληρωμή του δημόσιου χρέους.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ ο μόνος λόγος για να…εμφανιστεί ο κρυπτώμενος Αρτέμης Σώρρας είναι να δικαιωθεί το αίτημα που κατέθεσε ο συνήγορος στην αίτηση έφεσης που έχει καταθέσει και θα εκδικαστεί στις 5 Απριλίου. Σε διαφορετική περίπτωση είναι άγνωστο τι θα κάνει ο αρχηγός των Ελλήνων Συνέλευσις.

Μέχρι τότε αστυνομικοί συνεχίζουν να πραγματοποιούν έρευνες σε Λακωνία, Πάτρα, Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά ακόμη και στην Αττική όπου υπάρχουν μαρτυρίες πολιτών ότι…εθεάθη ο Σώρρας δίχως μέχρις στιγμής να έχει προκύψει κάτι από τις έρευνες.


σχετικα αρθρα