current views are: 7

29 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση17:02

Συνήγορος Σώρρα: Η σύζυγός του θα εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 5 Απριλίου

Η σύζυγός του θα εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 5 Απριλίου 

Δημοσίευση 17:02’

Η σύζυγός του θα εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 5 Απριλίου 

Την πρόθεση της συζύγου του Αρτέμη Σώρρα να εμφανιστεί ενώπιον της δικαιοσύνης “αποκάλυψε” ο δικηγόρος του Σώρρα Βασίλης Νουζέλας

Ο κ. Νουζέλας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 τόνισε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει πραγματική πρόθεση να εμφανιστεί ενώπιον της δικαιοσύνης. Έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και πιστεύει ότι θα κριθεί δίκαια, ανεπηρέαστα και αντικειμενικά»

Διώξεις κατά Σώρρα για απάτες και ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Αυξάνονται και πληθύνονται οι κατηγορίες εις βάρους του εξαφανισμένου Σώρρα καθώς και μελών της «Ελλήνων Συνέλευσις» για την κατ εξακολούθηση εξαπάτηση χιλιάδων πολιτών,προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά στο δημόσιο αλλά και σε ασφαλιστικά ταμεία.   

Η Εισαγγελία της Αθήνας μετά από έρευνα  προχώρησε σε ποινικές διώξεις κατά Σώρρα και επτά συνεργατών του για αδικήματα που είναι «ένταξη και συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης», «απάτη κατ΄εξακολούθηση» με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου σε βάρος του δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων, απόπειρες απάτης, διασπορά ψευδών ειδήσεων, πρόκληση και διέγερση για τη διάπραξη αδικημάτων, κακουργημάτων και πλημμελημάτων, ψευδορκίες και νομιμοποίηση εξόδων από εγκληματική δραστηριότητα και άλλα.

Την ίδια ώρα, οπαδοί του προέδρου της “Ελλήνων Συνέλευσις” έχουν αποστείλει χιλιάδες εξώδικα στις εφορίες, ζητώντας την άμεση διαγραφή των χρεών τους. Αξιοσημείωτο είναι πάντως το γεγονός ότι κάποιοι από τους οφειλέτες μάλιστα ανήκουν στην κατηγορία των μεγαλοφειλετών του δημοσίου αφού έχουν συσσωρεύσει χρέη που αγγίζουν τα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Υπάρχουν βέβαια και πολλοί οφειλέτες που έχουν πολύ μικρά χρέη με χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός κατοίκου νησιού του Ανατολικού Αιγαίου που φέρεται να οφείλει μόλις 252 ευρώ

Η αστυνομία περιμένει το μοιραίο λάθος

Οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών συνεχίζονται σε αμείωτο βαθμό, περιμένοντας το μοιραίο λάθος από μεριάς του Σώρρα που θα τους οδηγήσει στα ίχνη του.

Καθημερινά στην ΕΛ.ΑΣ φτάνουν πληροφορίες από πολίτες έχουν «δει» τον Σώρρα σε περιοχές της Αττικής. «Τον έχουν δει σε όλη την Αθήνα» λέει χαρακτηριστικά αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, με τις αρχές, ωστόσο, να εκτιμούν πως ο Σώρρας βρίσκεται στην Πελοπόννησο και ενδεχομένως στην Πάτρα.


σχετικα αρθρα